ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Anavar (Oxandrolone) MaxPharm

Anavar (Oxandrolone) MaxPharm Покажи в цял размер

Канадски Анавар на MaxPharm (Oxandrolone) с фармацевтично качество, на конкурентна цена! В опаковката са 60 таблетки в концентрация от 10мг. оксандролон. Anavar осигурява силен прилив на енергия и сила, не задържа вода и не ароматизира. Предимството на канадския анавар е конкуретната цена за феноменални резултати. 

Повече детайли

ABV0139

90,00 лв

  • Производител: MaxPharm, Canada
  • Опаковка: 60 таблетки x 10mg
  • Фармацевтично наименование: Oxandrolone

 

Обща информация за Анавар/MaxPharm:

Канадски Анавар на MaxPharm с активно вещество Оксандролон с безкомпромисно качество, на конкурентна цена!

Анавар се използва в спорта като медикамент за повишаване на чистата мускулна маса и сила. Изгражда релефни и твърди мускули с добро качество. Анаварът е слабо андрогенен, 17-алфа алкилен анаболен стероид, с ниска токсичност. Заради свойството си да подтиска глада, анавар има положителен, макар и не пряк ефект, върху изгарянето на мазнини. Анавар се слави като един от най-безвредните синтетични анаболи, тъй като той не ароматизира и не причинява гинекомастия.

 

Действие и стероидни схеми: Може да приемате този канадски анавар както самостоятелно, така и в комбинация с други стероиди. Предимството на Anavar MaxPharm e, че той повишава мускулната сила без да повишава теглото. Той подпомага протеиновия синтез като в същото време осигурява силен прилив на енергия. Поради тези си качества, Анавар е предпочитан от много атлети в период на изчистване или в последните два месеца преди състезание. Anavar MaxPharm намира приложение и при цикли за покачване на мускулната маса, но в тези случаи е препоръчително той да се  комбинира със силни андрогени като Тестовис (Testosterone propionate) и Дианабол (Methandienone).

 

Дозировка: Препоръчваме приема на Анавар MaxPharm 2-3 пъти дневно по 1 таблетка. Културисти и бодибилдъри приемат до 1мг на 1кг. тегло. Важно е да се знае, че анавар се абсорбира по-добре, когато се приема веднага след ядене. Този канадски анавар не ароматизира в никакви дози и не подтиска собственото производство на тестостерон. Тъй като е относително хепатоксичен, не бива да се приема по-дълго време от 3 до 4 последователни месеца.  


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти. 

Потребители закупили този продукт са купили също: