ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Dianabol (60x10mg) MaxPharm

Dianabol (60x10mg) MaxPharm Покажи в цял размер

Канадски Дианабол (Methandrostanolone) на MaxPharm с фармацевтично качество, на конкурентна цена! За всички начинаещи бодибилдъри и спортисти, Метан за феноменални резултати.  

Повече детайли

ABV0116

49,00 лв

  • Производител: MaxPharm, Canada
  • Опаковка: 60 tabs x 10mg.
  • Фармацевтично наименование: Methandrostanolone


Обща информация за Dianabol/MAXPharm :

Дианабол на MaxPharm e фармацевтичен продукт за начинаещи бодибилдъри на ТОП цена! Свойствата, които притежава Дианабол за значително увеличаване на мускулната маса и сила, го правят незаменим за всички бодибилдъри. Активното вещество Метандростанолон е производно на тестостерона със силен анаболен и андрогенен ефект. Той е мощен орален медикамент за основен стероиден цикъл. 


Действие: Дианабол MaxPharm е класически представител на анаболните стероиди, чието действие върху протеиновата обмяна-търсено и желано от атлетите-повишава изграждането на протеин в мускулатурата. Приемът на метандростанолон задължително трябва да се комбинира с интензивни тренировки. Освен това анаболите повишават възстановителната способност на човека, който ги ползва. По този начин можем да тренираме често и по-дълго.

 

Дозировка и стероидни схеми: Оптималният дневен прием е 2 до 3  таблетки дневно. При по-високи дози- над 50мг.- започва да проявява и страничните си действия като се завишава и водната задръжка. Много добра комбинация с Dianabol е приемът на Дека Дураболин (Nandrolone decanoatе) от 200 мг. седмично и Тестостерон от 250 до 500мг. седмично. Тъй като стероидните рецептори бързо привикват към Дианабол, употребата му над 6 седмици е безпредметна.


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Странични ефекти: От друга страна е важно да се знае, че приемът на Метандростанолон е свързан и със значително задържане на вода в тъканите, което е резултат от процеса на ароматаза. Т.е. повишават се естрогенните нива в организма. Задължителен е в края на цикъла приемът на протектори като Прегнил 5000 IU или Кломифен цитрат (търговско наименование Серпафар). 

Потребители закупили този продукт са купили също: