ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Methandienone (100x10mg) Biotech Labs

Methandienone (100x10mg) Biotech Labs Покажи в цял размер

Метандиенон на BioTech Labs, популярен като ДАНАБОЛ, Метан, Бионабол е отличен избор за всички сериозно спортуващи и бодибилдъри. Класически анабол за основен стероиден цикъл с много добро съотношение резултат-цена. 

Повече детайли

ABV0183

50,00 лв

  • Производител: Biotech Labs, Beijing
  • Опаковка: 100 таблетки х 10mg/таб.
  • Фармацевтично наименование: Methandienone

 

Обща информация за Метандиенон/Biotech:

Метандиенон на Biotech Labs на добра цена! Този Данабол на Биотех се предлага от директен вносител, с гарантирано качество и цена. Като производно на тестостерона, Метандиенон проявява силен анаболен и андрогенен ефект. Познат е под търговските наименования метан, метандростенолон, дианабол, диана, д-бол, а и като бионабол от близкото минало. Той е мощен орален стероид. Свойствата, които притежава медикаментът за значително увеличаване на мускулната маса и сила, го правят изключително ценен за атлетите. При подходящ хранителен режим, т.е. достатъчен прием на протеини и калории, стимулира белтъчния синтез и повишава апетита. Много подходящ препарат за основен стероиден цикъл.


Действие: Метандиенон Биотех е значително по-активен от същото количество тестостерон, което води до по-бързото нарастване на мускулната маса и сила. Анаболното му действие върху протеиновата обмяна, което е търсено и желано от атлетите, повишава изграждането на протеин в мускулатурата. Разбира се, този ефект настъпва само при едновременно интензивни тренировки. Освен това анаболите повишават възстановителната способност на човека, който се стимулира. По този начин той може да тренира често и по-дълго.


Дозировка и стероидни схеми: Оптималният дневен прием е 25-30 мг. дневно, т.е. 1 мг. на килограм тегло за състезатели като при дозировки над 50мг. започва да проявява и страничните си действия като се завишава и водната задръжка. Много добре се комбинира с 200 mg. седмично Дека (Nandrolone decanoate) и Тестостерон от 250мг до 500мг. седмично в зависимост от теглото Ви. Тъй като стероидните рецептори бързо привикват към метана, употребата му над 6 седмици е безмислена.


Странични ефекти: Ако анаболното действие на стероидите е най-често желано и основна причина за тяхната употреба, андрогенното им действие е по правило нежелан страничен ефект. Като такъв се смята влиянието на изкуствените хормони върху вътрешните и външни полови белези както и върху психиката. При синтетичното производство на анаболни препарати се минимизира андрогенният компонент, за съжаление обаче той винаги присъства и не може да бъде напълно елиминиран. При Метана те са силно изразени: повишаването на нивата на естроген в резултат на ароматизиране на метана води и до значително задържане на вода. Задължителен е в края на цикъла приемът на протектори като Прегнил 1500 единици (HCG) или Прегнил 5000 (HCG) или Кломифен цитрат (търговско наименование Серпафар).


За въпроси, консултации и поръчки, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Потребители закупили този продукт са купили също: