ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Testaplex C200 (Testosterone cypionate) AXIO Labs

Testaplex C200 (Testosterone cypionate) AXIO Labs Покажи в цял размер

Testaplex C 200 с активно вещество Тестостерон ципионат на AXIO Labs представлява флакон с инжекционен разтвор на маслена основа за многократно мускулно приложение. Този средноверижен тестостерон с бавно освобождаване се използва се от много атлети, които искат за кратко време да изградят много сила и мускулна маса.

Повече детайли

ABV0282

42,00 лв

  • Производител: AXIO Labs, India
  • Опаковка: 10ml. флакон x 200мг./1мл. за многократно приложение
  • Фармацевтично наименование: Testosterone cypionate
 

Обща информация за Тестостерон ципионат:

Тестаплекс C 200 е естер на естествено срещания андроген Тестостерон. Представлява флакон от 10мл.с маслен разтвор за многократно интрамускулно приложение. В човешкото тяло този ципионатът се разгражда напълно чрез процеса естераза и така се освобождава тестостерон. Тъй като Тестаплекс C 200 има както много силно андрогенно така и много силно анаболно действие, се използва от много атлети, които искат за кратко време да изградят много сила и мускулна маса.

Действие: След мускулното инжектиране на Тестаплекс C 200, следва постепенно до 7-8 дни пълно усвояване от организма. Ципионатът се разгражда на тестостерон и мастни киселини.  На ципионата залагат масово спортуващите и културистите в САЩ. В Европа по-широко се използва Енантата. И двата тестостерона обаче са подобни в действието си, защото принадлежат към средноверижните тестостерон естери.

Стероидни схеми: Testaplex C 200 принадлежи към стероидите, които значително ускоряват възстановяването на организма и скъсяват много времето на суперкомпенсация. Това позволява на много спортисти и културисти да намалят почивките между тренировките. Ципионатът или т.нар. бавен Тестостерон често се комбинира с други стероиди като Дека Дураболин (Nandrolone decanoate, Анаполон, познат и като Анадрол (Oxymetholone) или Метан (Methandienone,Methandrostenolone). Антикатаболни субстанции като Кленбутерол хидрохлорид (Clenbuterol hydrochloride) или Eфедрин също се препоръчват като комбинация.


Странични  действия: Увеличаването на телесната маса не се дължи само на качването на мускули, а и на задържане на вода. Този ефект се дължи на превръщането на тестостерон в естроген. Положителният ефект на този процес се състои в  известна защита за ставите. Вследствие на това могат да настъпят някои странични действия като например гинекомастия (увеличаване на млечните жлези). Подобни странични действия се проявяват по правило, когато се превишат 500мг. седмично, но могат да бъдат избегнати с ароматаза протектори или антиестрогени като например Серпафар (Clomifene citrate), Провирон (Mesterolone) или Кломифен цитрат. Може да се изпробва и естествения ароматазапротектор цинк в дозировка от 75 до 100 мг. дневно. При  продължително и високодозирано приложение на Тестостерон ципионат може да се прояви обратимо намаляване на сперматогенезата.

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Както и при другите тестострон естери, съществува опасност от предозиране, което би причинило сериозни урологични проблеми. Ако продуктът не е чист или е просто некачествен, съществува риск за черния дроб. Иначе поради факта че може да бъде регулиран за няколко дни и да се избегнат изразените странични действия, Ципионатът се смята за най-традиционно и широко използван стероид на световния пазар за спортни добавки.

При допингтестове Тестостерон ципионат показва следи в организма до 3 месеца след последен прием.

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.
Потребители закупили този продукт са купили също: