ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Stanozolol (100х10mg) Biotech Labs

Stanozolol (100х10mg) Biotech Labs Покажи в цял размер

Станозолол на Биотех Лабс, популярен като Стромба или Винстрол, се предлага с оригинално качество и концентрация на активно вещество. Стромба Биотех е любим стимулант за поколения атлети, с отлично съотношение цена-резултат! Не ароматизира, изгражда плътна и качествена мускулатура.

Повече детайли

ABV0184

50,00 лв

  • Производител: Biotech Labs, Beijing
  • Опаковка: 100 таблетки х 10mg.
  • Фармацевтично наименование: Stanozolol
 

Обща информация за Станозолол/Стромба:

Стромбата на Биотех Лабс, популярна и като Винстрол, е оригинален анаболен стимулант с проверено качество и концентрация. Той е любим препарат на поколения атлети. Станозолол дава високо ниво на мускулен растеж, въпреки че в анаболно отношение препаратът е по-скоро умерен в сравнение с други значително по-силни субстанции. Станозолол помага изключително в предсъстезателната подготовка на атлетите да спечелят максимум предимства от стероидния цикъл.

 

Действие: Структурно Станозолол не ароматизира и не задържа вода. Широко се използва, тъй като стимулира загубата на тегло бързо и сигурно. В добавка към изгарянето на мазнини, Станозолол e особено ефикасен в изграждането на издръжливост, мускулен релеф, мускулна маса и сила за късо време – в цикъл от 30 до 45 дни.

 

Дозировка и стероидни схеми: Приемат се от 2 до 5 таблетки дневно в зависимост от целта и теглото Ви, т.е. от 20мг. до 50мг. всеки ден. Често се изпозва с други стероиди в зависимост от желания резултат. В цикли за релеф се комбинира с Тренболон (Trenbolone acetate), Мастерон (Drostanolone propionate) или Болденон/Equipoise (Boldenone undecylenate). Такива комбинации помагат за сепарацията и "нацепения" вид на мускулатурата, толкова търсена от културистите.

За мускулна маса обикновено се изпозва с по-силен андроген като Метандиенон (Methandienone), Тестостерон (Testosterone propionate), Анадрол (Oxymetholone) или Дека Дураболин (Nandrolone decanoatе). Тук Стромбата ще балансира цикъла като дава добър анаболен ефект с по-слаба естрогенна активност отколкото самостоятелният прием на тези стероиди.


Подобни продукти: Стромбафорт/БалканФарма, Стромба/Станозолол/Естофарма, Станоболон депо/Фармтек, Станоболон Рапид/Фармтек, Станолик/ГЕП, Рексобол/Алфафарма, Стромба/НАСфарма.

 

Повече за Станозолол ще научите тук.

 

За въпроси, консултации и поръчки, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.


 

Потребители закупили този продукт са купили също: