ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Testosterone undecanoate (Andriol 100x20mg) BioTech Labs

Тестостерон ундеканоат (Andriol) на Биотеч Лабс за орален прием. Съдържа 100 таблетки по 20мг. Ефектът на таблетките е в бавното и постепенно освобождаване на тестостерон в организма. Андриол, познат и като Вириген поддържа постоянните му нива в кръвта. Отлично съотношение цена-резултат!

Повече детайли

ABV0359

79,00 лв

  • Производител: Biotech Labs, Beijing
  • Опаковка: 100 tabs х 20mg
  • Фармацевтично наименование: Testosterone undecanoate

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ за Тестостерон ундеканоат/Andriol: 

Testosterone undecanoate (Andriol) на Биотеч Лабс на таблетки замества мъжкия полов хормон при хора, които имат тестостеронов дефицит или оплаквания, свързани с него. Andriol или оралният Тестостерон ундеканоат се използва като заместваща терапия при мъже, които страдат от Hypogonadismus, т.е. дефицит на Тестостерон. Препоръчва се на хора, които имат диагностицирана еректилна дисфункция, стерилност (инфертилност), проблеми с либидото (сексуалното желание), страдат от хронична умора, сериозна форма на депресия, загуба на костна субстанция заради ниската концентрация на тестостерон в кръвта. Съдържа 100 таблетки в концентрация от 20мг. 


Действие: Поради добрата си фармакокинетична структура, тестостерон ундеканоат може да се резорбира през стомашно чревния тракт в лимфната система, вместо в порталната венозна циркулация. Той се натрупва в мускулите и се освобождава постепенно, за дълъг период от време. В действието си този продукт е сходен с Мастерона на таблетки и подходящ за всички, които не желаят да си слагат инжекции. Те са взаимно заменяеми като стероиди.


Дозировка и приложение: За разлика от другите тестостеронови естери, тестостерон ундеканоат може да бъде приеман освен мускулно като познатия в световен мащаб инжекционен разтвор Nebido на Bayer Pharma AG, Germany, и през устата, на таблетки. Дозировката се определя от Вашия лекар в зависимост от изходните и желани нива, при които се чувствате добре. Обичайна е дозата от 2 до 3 таблетки дневно.


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти. 


Потребители закупили този продукт са купили също: