ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Primobolan (50x25mg) TN Pharma

Американски Примоболан на таблетки на TN Pharma  (Trusted nutrients) за професионални спортисти с безкомпромисно качество! Примоболан се използва за мускулен релеф и сила. Той не ароматизира, не задържа вода и не е опасен за черния дроб и кръвното налягане.

Повече детайли

ABV0407

149,90 лв

  • Производител: TN Pharma, USA
  • Опаковка: 50 таблетки х 25мг
  • Фармацевично наименование: Methenolone acetate
 

Обща информация за Примоболан таблетки/Primobolan (oral):

Примоболан на таблетки на американската фирма TN Pharma е предпочитан спортен стимулант от професионални спортисти и бодибилдъри. Този американски Примоболан е предназначен за всички, които предпочитат безапелационно качество и търсят висок клас анаболни стимуланти. Отново на българския пазар - Примоболан на хапчета! 

 

Действие: Мускулното развитие с Примоболан TN е постепенно и с много добро качество. Примоболан подпомага изгарянето на мазнини и оформянето на мускулен релеф. Не задържа излишна вода в организма и не повишава кръвното налягане. Високо анаболен и много ниско андрогенен, той е отличен избор в предсъстезателна подготовка. Примоболан TN не ароматизира и не е хепатоксичен, т.е. не застрашава черния дроб. И поради този факт, се счита много подходящ и за жени спортистки. Напредналите атлети приемат Примоболан за регулиране на катаболния обмен през стероидните паузи.

 

Дозировка и стероидни схеми: Препоръчваме ежедневен прием от 1 до 3 таблетки Примоболан TN. Метенолон ацетат се комбинира ефективно с всички стероиди в зависимост от целта. Всички, които имат търпение могат да комбинират Примоболан TN с Дека TN (Nandrolone). Отлична е комбинацията Примоболан със Сустанон 300 TN и Дианабол (Methandienone)

По наше мнение най-добра е комбинацията е между Примоболан TN и Winstrol oil TN. Примоболан не се превръща в естроген. В предсъстезателен цикъл се комбинира със Стромба TN (Stanozolol), и/или Тренболон TN (Trenbolone acetate). В основен стероиден цикъл за атлети е добра комбинацията с Тестовис (Testosterone propionate), Dianabol (Methandienone) или Анадрол 50 TN (Oxymetholone).

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.Потребители закупили този продукт са купили също: