ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Turinabol (100x10mg)

Turinabol (100x10mg) Покажи в цял размер

Turinabol/Туринабол е полулярното наименование един много ефикасен анаболен продукт, развит от немската фармацевтична индустрия в Източна Германия. Много от успехите на тогавашните ГДР атлети се отдават на неговите качества. В опаковката са 100 таблетки по 10мг. на промоционална цена! 

Повече детайли

ABV0330

Наличност: Продукта вече не е наличен


Notify me when available

59,90 лв

Добави в количката
  • Производител: BocaPharm, Mexico
  • Опаковка: 100 таблетки x 10mg.
  • Фармацевтично наименование: 4-chlordehydromethyltestosterone


Обща информация за Turinabol/Туринабол: 

Туринабол може да се окачестви като производно на Дианабола (Метандиенон), но променената молекулна структура води до положителни разлики в характеристиките и действието му. Туринаболът има значително по-ниска андрогенна активност в сравнение с Данабола и значително по-добър баланс на анаболния спрямо андрогенния ефект. Според  таблиците в “Androgens and Anabolic Agents: Chemistry and Pharmacology” на Юлиус А. Вида, Туринаболът има рейтинг 0 за андрогенни и 53 за анаболни свойства при 100 на тестостеронова база.

Действие: Turinabol за мнозина се определя като най-доброто от комбинацията между Анавар (Oxandrolone) и МетандиенонТой е 17-алфа алкилиран стероид. С Туринабол качването на мускулна маса няма да е така мощно, но ще бъде качествено. Не задържа вода и не ароматизира. Тези предимства на Туринабола осигуряват повече от твърдия вид на мускулатурата, който състезатели и бодибилдъри често наричат качествен мускул. Много атлети сравняват ефекта от употребата му с този на АнавараВсъщност, Туринаболът се различава от Дианабола единствено от 4-хлоро добавката. Именно 4-хлоро заместването прави Туранабола неподатлив на ароматизиране. Това е от изключителна полза за използващите го атлети и една от причините да бъде определян като “мекия Дианабол”.

 

Дозировка и странични ефекти: Оптималният прием е 20 до 40мг. дневно като при превишени дози става токсичен за черния дроб. Приемът му не води до ароматизация като задържане на вода, акне, гинекомастия дори и при близки до или максимални дози. Две изследвания върху мъже атлети показват, че приемът на 10 мг. Туринабол дневно в рамките на 6 седмици не предизвиква значителни странични ефекти.


 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.Потребители закупили този продукт са купили също: