ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Masteron (100x10mg) TN Pharma

Masteron (100x10mg) TN Pharma Покажи в цял размер

Американски Мастерон на таблетки TN Pharma с оригинално качество, за изключителни резултати. Masteron е чист андроген и много подходящ в предсъстезателна подготовка за мускулен релеф на супер цена! Мастерон, made in USA, гарантира твърда и плътна мускулатура и подчертава сепарацията.  

Повече детайли

ABV0403

95,00 лв

  • Производител: TN Pharma, USA
  • Опаковка: 100 таблетки х 10mg.
  • Фармацевтично наименование: Methyl Drostanolone


Обща информация за Мастерон: 

Masteron на американската фирма TN Pharma (Trusted Nutrients) в таблетна форма с активно вещество Methyl-Drostanolone, познат под това търговско име от белгийскaта фирма Sarva Syntex, която го произвежда до 1997г. 


Действие:  Мастерон (Methyl drostanolone) е синтетично производно на дихидротестостерона (DHT). Основните му свойства са андрогенни и не ароматизира, т.е. не се превръща в естрогенни структури. По-нови изследвания показват, че активното вещество метил дростанолон-типично за андроген-препятства способността на мастните клетки да складират липиди (мазнини). Така Masteron TN намалява ефективно подкожната мастна тъкан. Попаднал в кръвообръщението, мастерон освобождава активен дростанолон, чийто полуживот е около 2 дни след приема. 

Мастерон TN Pharma е много подходящ в предсъстезателна подготовка за мускулен релеф. Основното му свойство е, че придава твърдост и плътност на мускулатурата и подчертава сепарацията. Предимството на Masteron е, че не ароматизира дори в големи дози. Освен в цикъл за мускулен релеф, може да се използва и в стероиден цикъл, когато се избягва водна задръжка. 


Дозировка и стероидни схеми: За нуждите на бодибилдинга се използва Masteron TN от 1 до 2 таблетки дневно, в зависимост от теглото и от общото Ви състояние. Цикълът може да продължи от 8 до 12 седмици при седмичен прием от 100мг. или 10 таблетки без значителни андрогенни странични ефекти. Тези дози и продължителност са достатъчни за значително натрупване на чиста мускулна маса и увеличаване на ефективната сила.

За увеличаване на ефекта Мастерон ТиЕн често се комбинира с други стероиди като най-предпочитани са инжекционни стероиди като Дека-Дураболин 300 (Nanrolone decanoate) или Болденон (Equipoise), които увеличават както прираста на мускулна маса, така и изчистването на водата. Комбинацията има по-малко естрогенни странични ефекти, отколкото при самостоятелното използване на тези стероиди.

В тренировъчните цикли за релеф Мастерон най-често се комбинира с други неароматизиращи стероиди като Винстрол (Stanozolol), Примоболан (Methenolone enanthate), Параболан (Trenbolone hexa) или Анавар (Oxandrolone), които допринасят за запазването на натрупаната мускулна маса. Те тушират катаболния ефект като едновременно с това увеличават изгарянето на мазнини.


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Странични действия:  Methyl-Drostanolone подтиска собственото производство на тестостерон. Aко не се приема паралелно със стимулиращи тестостероновата секреция препарати, обичайното производство на основния мъжки полов хормон се възстановява в рамките на 1 до 4 месеца след края на цикъла. Гинекомастията е изключена като страничен ефект, което го прави предпочитан избор както от бодибилдърите на диета така и от атлетите от скоростните физически спортове.


Потребители закупили този продукт са купили също: