ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Masteron (100x10mg) TN Pharma

Masteron (100x10mg) TN Pharma Покажи в цял размер

Американски Мастерон на таблетки TN Pharma с безкомпромисно качество, за феноменални резултати!  Masteron е чист андроген и изключително подходящ в предсъстезателна подготовка, за мускулен релеф. Този американски Мастерон гарантира твърда и плътна мускулатура и подчертава сепарацията. На топ цена! 

Повече детайли

ABV0403

119,90 лв

  • Производител: TN Pharma, USA
  • Опаковка: 100 таблетки х 10mg.
  • Фармацевтично наименование: Methyl Drostanolone


Обща информация за американски орален Мастерон/TN: 

Masteron на американската фирма TN Pharma (Trusted Nutrients) в таблетна форма с активно вещество Methyl-Drostanolone, познат под това търговско име от белгийскaта фирма Sarva Syntex, която го произвежда до 1997г. 


Действие:  Мастерон (Methyl drostanolone) е синтетично производно на дихидротестостерона (DHT). Основните му свойства са андрогенни и не ароматизира, т.е. не се превръща в естрогенни структури. По-нови изследвания показват, че активното вещество метил дростанолон-типично за андроген-препятства способността на мастните клетки да складират липиди (мазнини). Така Masteron TN намалява ефективно подкожната мастна тъкан. Попаднал в кръвообръщението, мастерон освобождава активен дростанолон, чийто полуживот е около 2 дни след приема. 

Мастерон TN Pharma е много подходящ в предсъстезателна подготовка за мускулен релеф. Основното му свойство е, че придава твърдост и плътност на мускулатурата и подчертава сепарацията. Предимството на Masteron е, че не ароматизира дори в големи дози. Освен в цикъл за мускулен релеф, може да се използва и в стероиден цикъл, когато се избягва водна задръжка. 


Дозировка и стероидни схеми: За нуждите на бодибилдинга се използва Masteron TN от 1 до 2 таблетки дневно, в зависимост от теглото и от общото Ви състояние. Цикълът може да продължи от 8 до 12 седмици при седмичен прием от 100мг. или 10 таблетки без значителни андрогенни странични ефекти. Тези дози и продължителност са достатъчни за значително натрупване на чиста мускулна маса и увеличаване на ефективната сила.

За увеличаване на ефекта Мастерон ТиЕн често се комбинира с други стероиди като най-предпочитани са инжекционни стероиди като Дека-Дураболин 300 (Nanrolone decanoate) или Болденон (Equipoise), които увеличават както прираста на мускулна маса, така и изчистването на водата. Комбинацията има по-малко естрогенни странични ефекти, отколкото при самостоятелното използване на тези стероиди.

В тренировъчните цикли за релеф Мастерон най-често се комбинира с други неароматизиращи стероиди като Стромба TN (Stanozolol), Примоболан (Methenolone enanthate), Parabolan TN (Trenbolone hexa) или Анавар TN (Oxandrolone), които допринасят за запазването на натрупаната мускулна маса. Те тушират катаболния ефект като едновременно с това увеличават изгарянето на мазнини.


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Странични действия:  Methyl-Drostanolone подтиска собственото производство на тестостерон. Aко не се приема паралелно със стимулиращи тестостероновата секреция препарати, обичайното производство на основния мъжки полов хормон се възстановява в рамките на 1 до 4 месеца след края на цикъла. Гинекомастията е изключена като страничен ефект, което го прави предпочитан избор както от бодибилдърите на диета така и от атлетите от скоростните физически спортове.


Потребители закупили този продукт са купили също: