ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Methandienone (100x10mg) Sirius Pharm

Methandienone (100x10mg) Sirius Pharm Покажи в цял размер

Метандиенон на швейцарския фармацевтичен производител Сириус Фарм е изпитан анаболен продукт с отлично качество, цена и чистота на активното вещество.Този Метан е познат на повечето атлети, културисти и фитнес ентусиасти.

Повече детайли

ABV0300

45,00 лв

Намалена цена!

-5,00 лв

50,00 лв

  • Производител: Sirius Pharm, Switzerland
  • Опаковка: 100 таблетки x 10mg.
  • Фармацевтично наименование: Methandienone
 

Обща информация и предимства на Метандиенон:

Метандиенон на швейцарския фармацевтичен производител Sirius Pharm с популярно име Метан, е класически избор за основен стероиден цикъл.

Метандиенон е развит е 1956г. от Др. Джон Циеглер по поръчка на концерна ЦИБА-Гайги като алтернатива на инжекционния тестостерон. През 60-те год. се търгува и става известен под името "Дианабол". Като "Д-бол" превзе целия спортен свят и десетилетия наред се счита за "Закуската на шампионите". До края на 70-те години фирмата ЦИБА-Гайги притежава патентните права върху метана. След това много други фармацевтични фирми придобиват правата за производство и търговия на генерици на метана както е и Метандиенона на Сириус Фарм. И до днес той намира широко приложение в спортните и бодибилдърските среди. В САЩ активното вещество се казва Метандростенолон, в Румъния - Напозим, в България - Бионабол.

Действие: Както почти всички стероиди, Метандиенон е производно на тестостерона и проявява мощен анаболен и силен андрогенен ефект. Той съдейства за сериозното нарастване на мускулната Ви маса и сила. Метандиенон Sirius Pharm е значително по-активен от еквивалентно количество тестостерон, което води до по-бързото увеличаване на мускулна тъкан. При подходящ хранителен режим, т.е. достатъчен прием на калории и белтъчини, стимулира протеиновия синтез и повишава апетита. Така че с интензивни тренировки и достатъчно почивка, "порастването" Ви на мускули е гарантирано.


Стероидни схеми и прием: Метандиенон се комбинира оптимално с Deca-Durabolin (Nandrolone decanoate) до 200 мг. седмично и Тестостерон пропионат или енантат в  зависимост от теглото Ви между 250 и 500 мг. седмично.Оптималният дневен прием е 25-50 мг. дневно като при дозировки над 50мг. започва да проявява и страничните си действия като се завишава и водната задръжка. Tъй като стероидните рецептори бързо привикват към Метандиенон, употребата му над 6 седмици е безпредметна.

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Странични ефекти: Важно да се знае, че приемът на Метандиенон е свързан и със значително задържане на вода в тъканите, което е резултат от процеса на ароматаза.Т.е. повишават се естрогенните нива в организма. Задължителен е в края на цикъла приемът на протектори като Прегнил 1500 единици (Pregnyl) или Прегнил 5000 единици или Кломифен цитрат (Clomiphene,Clomid).


Потребители закупили този продукт са купили също: