ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

PURE CREATINE (250g)

PURE CREATINE (250g) Покажи в цял размер
  • Ускорява покачването на мускулна маса и сила
  • Засилва издръжливостта и мускулното възстановяване след физическа активност
  • 100% чисто фармацевтично качество
  • Микронизирана суровина за по-пълноценно и бързо усвояване
  • Без излишни пълнители, натрий и захар, лабораторно тестван за чистота

Повече детайли

ABV0157

40,00 лв

 
Състав
Креатин монохидрат
Разфасовка вид
Прах
Кличество   вещество НА ПРАХ в опаковка
250 гр. в   опаковка
Размер на   разфасофка
Малка
Дози в опаковка
50
Грама в доза
5

 

100% Чист Креатин, нов и качествен! Станете по-силни с един от най-чистите креатини на пазара.

Благоприятните ефекти на 100% чистия креатин се свързват с подобряване на спортните резултати, увеличаване на експлозивната сила и енергийните нива и подобрено възстановяване след тежки тренировки. Креатинът има специфичното за него качество да хидратира ефективно мускулните клетки с вода. По този начин стимулира мускулния растеж, правейки мускулните фибри по-големи и силни. Основната функция на 100% Pure Creatine се свърза с възстановяване и производството на АТФ (Аденозинтрифосфат), основата енергийна единица на клетъчно ниво. Този процес позволява генерирането на повече мускулна работоспособност за по-кратък период от време.

Всеки , който иска да стане по-силен, да увеличи енергията и издръжливостта си и да изгради повече мускулна маса  би останал доволен от ефектите на 100% Pure Creatine. В допълнение всеки, който иска да качи чиста мускулна маса и да свали определено количество мазнини, задължително трябва да включи креатина в своя диетичен план. Креатинът е идеалният избор, когато атлетът е подложен на интензивни физически натоварвания, стрес и умора и въпреки всичко се стреми към подобряване на своите постижения и резултати.

100% чист креатин на американския производител Pure Nutrition е микронизиран креатин монохидрат от възможно най-качествена и фармацевтично чиста суровина. Микронизираният креатин се усвоява по-пълноценно и бързо в организма, преодолявайки в по-голяма степен разрушителната сила на стомашната среда и достига в по-голямо количество до мускулните клетки. Микронизираният креатин има по-финна повърхност, разтваря се по-добре във вода и не предизвика дразнене и болки в стомаха.

Креатинът е най-популярната добавка в света на хранителните и спортни добавки и не случайно е наричан Кралят на хранителните добавки. Креатинът е една от малкото добавки, чиито ефекти и действие са доказани и потърдени от десетки легални изследвания. 

Начин на употреба: През първите 5 дена, приемайте една доза от 5 грама по четири пъти на ден. След 5-тия ден приемайте две дози по 5 грама два пъти дневно. Приемайте с достатъчно количество вода и въглехидрати. Избягвайте кофеина.

Потребители закупили този продукт са купили също: