ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Sildenafil Mylan 50/100mg

Sildenafil Mylan в различни варианти с концентрация от 50мг и 100мг. в таблетка е аптечен продукт. Той е генерически еквивалент по съдържание и действие на Виагра. Силденафил Милан е отлично средство за борба с проблемите с ерекцията и задържането на еякулацията. Този силденафил работи при всички мъже без изключение100% оригинален фармацевтичен продукт!

Повече детайли

ABV0259

Наличност: Продукта вече не е наличен


Notify me when available

30,00 лв

Добави в количката
  • Производител: Mylan S.A.S, France
  • Опаковка: 4 таблетки х 100mg.
  • Фармацевтично наименование: Sildenafil citrate

 

Обща информация за Силденафил Милан/Виагра:

Силденафил Милан е генерически еквивалент по съдържание и действие на Виагра. 

Сиденафил Милан е аптечен продукт, предназначен за европейския пазар и е 100% оригинален, за което нашият сайт гарантира!

Силденафил е отлично средство за борба с еректилната дисфункция и задържането на еякулацията като увеличава притока на кръв към пениса. Не е афродизиак, нито хормон. Sildenafil Mylan (Силденафил Милан) е отличен секс стимулант на най-добра цена. Представлява 4 филмирани таблетки в различна концентрация от 50мг. и 100мг. и работи при всички мъже без изключение. Ефектът му не зависи от степента на еректилната дисфункция и от възрастта.

Действие: Два хормона се произвеждат в мъжкото тяло по време на сексуална възбуда: Cyclic GMP, който кара мускула в артериалната стена на пениса да повиши нивото на кръвта и Phosphodiesterase type5 (PDE-5), който намалява ерекцията. Sildenafil възпрепятства PDE-5. Докато е активен Силденафил Милан задържа отделянето на хормона PDE-5, което позволява на пениса да е в ерекция по-дълго време. Сексуалната стимулация е задължителна, за да може да бъде ефективен. Активната съставка- силденафил-е ензимен инхибитор, който предизвиква разширяване на кръвоносните съдове на пениса. В следствие на това се увеличава притока на кръв в него и това води до ерекция. Това се случва единствено, когато сте сексуално стимулирани.


Дозировка и приложение: Съдържащият се в таблетките Sildenafil citrate (познат като активната съставка на Виагра) започва да действа от 10 до 15мин. след прием. Със Силденафил Милан ще е възможно вече не само да повторите сексуалния акт веднага след еякулация, но и да изпитате удоволствие повече от няколко пъти!


Най ново и любопитно: Днес, 15 години по-късно, според най-новите медицински изследвания в Германия и САЩ, Виагра се доказа не само като средство за справяне със смущения в потентността, но като лекарство против Jetlag (обща отпадналост при смяна на часови зони), множествена склероза (Alzheimer) и някои други здравословни проблеми.


За въпроси, консултации и поръчки, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Противопоказания: Силденафилът е противопоказен за хора, които приемат медикаменти за разреждане на кръвта,  т.е. не бива да се използва от хора с тежки сърдечно-съдови заболявания, прекарали наскоро инфаркт или инсулт. Алкохолът или особено богатата на мазнини храна забавят действието на Силденафил. Трябва да се отбележи, че сексуалната стимулация е задължителна, за да може Силденафил Милан да бъде максимално ефективен.


Потребители закупили този продукт са купили също: