ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Nandrolone 300 (Deca Durabolin) MaxPharm

Nandrolone 300 (Deca Durabolin) MaxPharm Покажи в цял размер

Канадска Дека Дураболин (Nandrolone decanoate) на MaxPharm e продукт с фармацевтично качество и концентрация от 300мг в 1мл. Този канадски нандролон е предпочитан за основен стероиден цикъл от културисти и спортисти за феноменални резултати. На конкурентна цена.  

Повече детайли

ABV0142

79,90 лв

  • Производител: MaxPharm, Canada
  • Опаковка: 10ml (300mg/ml) в многодозов флакон
  • Фармацевтично наименование: Nandrolone decanoate
 

Обща информация за Нандролон 300/Deca durabolin/MaxPharm:

Nandrolone 300 на канадската фармацевтична компания MaxPharm е отличен медикамент за прираст на мускулна маса и повишаване на ефективната сила.

Основните предимства, заради които Деката е толкова популярен стероид, са две. Първото е, че действа на повечето хора независимо от пола, възрастта и теглото. Второто особено важно е, че не е хепатоксичен, т.е. не е опасен за черния дроб. Много спортисти създадоха уникални тела чрез този стероид, който по последни данни е най-широко използваният и най-достъпният. Главен негов плюс е, че повишава неимоверно и за кратък период от време белтъчния синтез, от което идва и така желаното нарастване на мускулите.

В Австрия и Швейцария нандролон е познат под търговското име Дека Дураболин и се счита в последно време за един от най-успешните медикаменти за противодействие на физическото отслабване и немощ при болни от СПИН или много възрастни хора. Съотношението на Тестостерона към Нандролона е 50:1 в тялото на средния мъж. Тъй като Нандролонът има значително по-висока активност от тестостерона и подпомага ефективно метаболизма в полза на анаболния резултат, без да засяга сериозно черния дроб, остава от голям интерес като анаболен стимулант.

 

Действие: Нандролон 300 развива действието си постепенно-до 3 дни. Достига пик на седмия ден и продължава действието си около 3 седмици. Nandrolone намалява количеството на катаболния хормон кортизол; увеличава обмяната на веществата като подобрява кръвообращението. Повишава сексуалното желание както при мъжете, така и при жените. Той оказва влияние върху естественото производство на тестостерон, въпреки че не прилича на другите тестостеронови препарати. Някои спортисти споделят, че след приема му престават болките в ставите, което се дължи на задържането на вода в организма. С този канадски нандролон мускулната маса се губи по-трудно, отколкото при другите стероиди, особено ако тренировките са сериозни и интензивни. 

 

Дозировка и прием: Оптималният прием на нандролон 300 е от 1мл (300мг.) до 2 мл. седмично. Препоръчва се цикълът да е от 6 до 8 седмици. Като се комбнинира с други препарати, резултатът е отличен. Една от най-разпространените схеми е комбинирането с Дианабол (Methandienone) и тестостерон естери като Сустанон 250 MaxPharm, Тестовис, Тестостерон енантат и Тестостерон ципионат.

 

За въпроси, консултации и поръчкa, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Важно е да знаете, че Нандролон се изчиства от организма изключително трудно. До 8 месеца след последния прием, има вероятност да има следи в организма и да дадете положителен резултат при евентуален допинг тест.


Потребители закупили този продукт са купили също: