ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Test Base (100mg/ml) Canadian Pharmaceuticals

Test Base (100mg/ml) Canadian Pharmaceuticals Покажи в цял размер

Test Base (Testosterone base) на Canadian Pharmaceuticals е класически избор за мощно и бързо натрупване на мускулна маса и сила. Представлява флакон от 10мл. маслен разтвор тестостерон база за мускулно приложение. Тест ойл база действа много бързо и много мощно. Подходяща за всички, които търсят много сила и предпочитат да заложат на качеството. За професионални спортисти. 

Повече детайли

ABV0144

60,00 лв

  • Производител: Canadian Pharmaceuticals
  • Опаковка: 10ml. флакон х 100mg/ml
  • Фармацевтично наименование: Testosterone base

 

Обща информация за Тестостерон база:

Testosterone base на Canadian Pharmaceuticals е най-мощният тестостерон за бърз и силен прогрес.Тест ойл база съдържа 100мг. маслен разтвор тестостерон база в 1 мл.  Както всички форми на тестостерон и този бързодействащ естер не прави изключение и приемът му дава мощно натрупване на мускулна маса и сила. За професионални спортисти. 

 

Действие: Канадската тестостерон база ускорява и засилва мускулния растеж и подпомага всички спортуващи да надминат естествената граница на собствените си физически възможности. Това налага честото му инжектиране, за да се поддържат стабилни нивата на тестостерон в организма.

 

Дозировка и прием: Оптимални дози за приложение на тест базата без сериозен риск за здравето Ви е 100 мг. през ден. 

 

Стероидни схеми:  Класическата комбинация е Тест База с Метан  (Methandienone), Анаполон,познат и като Анадрол (Oxymetholone) или Дека Дураболин (Nandrolone decanoate) за качване на мускулна маса в основен период. В цикли за релеф се съчетава оптимално с Винстрол (Stanozolol), Примоболан (Methenolone enanthate) или Анавар (Oxandrolone).

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Странични действия:  Както и при другите тестострон естери, съществува опасност от предозиране, което би причинило сериозни урологични проблеми. Поради факта че може да бъде регулиран за няколко дни и да се избегнат изразените странични действия, тестостерон базата се смята за най-традиционно и широко използван стероид на световния пазар за спортни добавки. Ако продуктът не е чист или е просто некачествен, съществува риск за черния дроб. 

  


Потребители закупили този продукт са купили също: