ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Sustamed (10x250mg) BalkanPharmaceuticals

Sustamed (10x250mg) BalkanPharmaceuticals Покажи в цял размер

Сустамед 250 на БалканФарма, познат в спортните и фитнес среди като Сустанон представлява 10 ампули маслен разтвор на 4-ри компонентен тестостерон за интрамускулно приложение. Ампулите Сустамед са аптечен продукт с гарантирано качество и действие от директен вносител.

Повече детайли

ABV0273

85,00 лв

  • Производител: Balkan Pharmaceuticals, Moldova
  • Опаковка:  10 ампули x 250mg.
  • Фармацевтично наименование:  100 mg. Testosterone decanoatе
                                                                           30 mg. Testosterone propionate
                                                                           60 mg. Testosterone isocaproate
                                                                           60 mg. Testosterone phenylpropionate
 

Обща информация за Сустамед 250/Сустанон:

Ампулите Сустамед 250 на молдовския производител са с доказано качество и концентрация. Нашият сайт представлява директен вносител на продуктите на БалканФармасютикалс, с което гарантираме за тяхното действие и произход. 

Сустамед 250, познат и под търговскто име Сустанон, е любим стероид и високо ценен от много спортуващи и фитнес ентусиасти, защото в сравнение с други тестостеронови препарати, предлага значителни предимства. Сустамед е комбинация от четири тестостерон компонента със синергичен ефект, който се базира върху оптимизираното действие на съставките във времето.

Действие: Тази особеност на Сустанона има две положителни свойства за атлетите. Първото е, че поради  комбинираното действие и съотношение на съставките, Сустамед 250 милиграм по милиграм показва по-добър ефект от тестостерон енантат, ципионат или пропионат самостоятелно. Второто е ефектът на четирите тестостерон естера при тяхното постепенно синхронизирано освобождаване. Сустамед действа незабавно и запазва ефективното си действие в тялото няколко седмици. Заради пропионата Сустамед започва действието си веднага на следващия ден след прием и остава активен до 3-4 седмици заради деканоата. Сустамед има изрaзен андрогенен ефект, свързан със силен анаболен ефект. Поради тази причина е подходящ за повишаване на силата и мускулната маса. След неговото приложение следва бърз прираст на физичека сила и дори наддаване на тегло. Атлети, които използват Сустамед, споделят за солиден прираст на мускулна маса с незначително задържане на вода, тъй като той не ароматизира както Тестостерон Енантата или -ципионата. Много културисти, които ползват тестостерон и се налага да се борят със задържането на вода и повишениете нива на естроген, в действителност предпочитат Сустамед.


Дозировка: Обичайният прием на Сустамед е от 250мг. или една ампула до 1000мг. или 4 ампули седмично в зависимост от Вашето тегло и тренировъчен режим. Въпреки че Sustamed 250 остава активен до един месец, инжекциите трябва да бъдат поставяни поне веднъж седмично, за да останат нивата на тестостерон устойчиви. Тези, които употребяват за първи път стероиди, могат да очаква да наддадат около 10 килограма в рамките на няколко месеца само като използват 250 мг Сустамед седмично. По-напредналите атлети очевидно ще имат нужда от по-високи дози, за да постигнат желания ефект.


Стероидни схеми и прием: Сустамед 250 е отличен стероид за основен стероиден цикъл. Атлети, заинтересувани от бърз размер и увеличение на сила, намират, че е удачно да се комбинира с орални стероиди като Анаполон, познат и като Анадрол с активно вещество Oxymetholone и Dianabol (Methandienone). От друга страна Sustamed 250 също покачва мускулната маса в съчетание с Параболан (Trenbolone hexahydrobenzylcarbonate), Мастерон (Drostanolone propionate) и Винстрол (Stanozolol).

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Странични ефекти: Sustamed 250 е относително безопасен стероид, освен във високи дози, при които някои атлети могат да изпитат странични ефекти поради повишеното ниво на естроген. С дози, превишаващи 1000 мг на седмица, е задължително да използват антиестрогени като Nolvadex (Tamoxifen) или Proviron (Mesterolone). Употребата на Sustamed 250 ще подтисне естественото производство на тестостерон, така че употребата на Прегнил 1500 i.u. или Прегнил 5000 i.u. (HCG-Human Chorionic gonadotropin) или Кломифен цитрат (Serpafar) е препоръчителна в края на стероиден цикъл.

 

 

Потребители закупили този продукт са купили също: