ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Nandrolona D (10x200mg) BalkanPharmaceuticals

Nandrolona D (Дека) на BalkanPharma е незаменим анаболен стероид с активна съставка Нандролон деканоат. Съдържа 10 ампули по 1ml. с концентрация от 200mg. Nandrolone decanoate за мускулно приложение. Комбинацията между Нандролон деканоат, Тестостерон депо (Testoviron) и Дианабол TN се използва още от началото на стимулирането и се смята и днес за класика.

Повече детайли

ABV0228

95,00 лв

  • Производител: BalkanPharmaceuticals, Moldova
  • Опаковка: 10 ампули x 200mg/1ml.
  • Фармацевтично наименование: Nandrolone decanoatе

 

Обща информация за Дека/Нандролон:


Ампулите Нандролон Д или Дека на Балканфарма са с гарантирано качество и произход от нашия сайт. Получавате продукт с доказана концентрация на активното вещество Нандролон деканоат и безотказно действие от директен вносител.

Дека е отлично средство за основен стероиден цикъл, за качване на мускулна маса и увеличаване на силата. Основните предимства, заради които Деката е толкова популярен стероид, са две. Първото е, че действа на повечето хора независимо от пола, възрастта и теглото. Второто особено важно е, че не е хепатоксичен, т.е. не е опасен за черния дроб. Главен негов плюс е, че повишава неимоверно и за кратък период от време белтъчния синтез, от което идва и така желаното нарастване на мускулите.

В Австрия и Швейцария е познат под търговското име Дека Дураболин и се счита в последно време за един от най-успешните медикаменти за противодействие на физическото отслабване и немощ при болни от СПИН или много възрастни хора. Съотношението на Тестостерона към Нандролона е 50:1 в тялото на средния мъж. Тъй като Нандролонът обаче има значително по-висока активност от тестостерона и подпомага ефективно метаболизма в полза на анаболния резултат без да засяга сериозно черния дроб, остава от голям интерес като допинг средство.

Действие: Нандролон развива действието си постепенно-до 3 дни, достига максимума на действие на седмия ден и продължава действието си около 3 седмици. Той намалява количеството на катаболния хормон кортизол; увеличава обмяната на веществата като подобрява кръвообращението. Повишава сексуалното желание както при мъжете, така и при жените. Нандролонът оказва влияние върху естественото производство на тестостерон, въпреки че не прилича на другите тестостеронови препарати. Някои спортисти споделят, че след приема му престават болките в ставите, което се дължи на задържането на вода в организма. При този стероид добитата маса се губи малко по-трудно, отколкото при другите, особено ако тренировките са сериозни и интензивни. Много спортисти създадоха уникални тела чрез този стероид, който по последни данни е най-широко използваният и най-достъпният.

Дозировка и стероидни схеми: Оптималният прием е от 2 до 4 ампули седмично. Препоръчва се цикълът да е от 6 до 8 седмици. Като се комбинира с други препарати, резултатът е отличен. Една от най-старите и разпространени схеми е комбинирането с Dianabol TN (Methandienone) и тестостерон естери като Sustanon 300 TN PharmaТестовис (Testosterone propionate), Testoviron TN (Testosterone enanthate) и Testosterone C-250 TN Pharma. Друго важно нещо, което трябва да знаете е, че Деката се изчиства от организма изключително трудно. До 8 месеца след последния прием, има малка вероятност да има следи в организма и да дадете положителен резултат при евентуален допинг тест.

 

За въпроси, консултации и поръчкa, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.


Потребители закупили този продукт са купили също: