ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Sustandrol (10x250mg) BalkanPharmaceuticals

Сустандрол 250 на БалканФармасютикалс с нова визия и нова опаковка. Този медикамент е познат в спортните и фитнес среди като Сустанон. Представлява 10 ампули маслен разтвор на 4-ри компонентен тестостерон микс за мускулно приложение. Ампулите Сустандрол са аптечен продукт с гарантирано качество, от директен вносител.

Повече детайли

ABV0273

85,00 лв

  • Производител: Balkan Pharmaceuticals, Moldova
  • Опаковка:  10 ампули x 250mg.
  • Фармацевтично наименование: 100 mg. Testosterone decanoatе
                                                                           30 mg. Testosterone propionate
                                                                           60 mg. Testosterone isocaproate
                                                                           60 mg. Testosterone phenylpropionate
 

Обща информация за Сустандрол/Sustanon 250:

Ампулите Сустандрол на Балканфарма са с нова визия и аптечно качество! Нашият сайт представлява директен вносител на медикаментите на молдовския фармацевтичен производител и гарантираме за тяхното действие и произход. 

Сустандрол 250 е новото търговско име на познатия Сустанон. Той е любим стероид и високо ценен от спортисти и бодибилдъри, защото в сравнение с други тестостеронови препарати, предлага значителни предимства. 


Действие: Sustandrol е комбинация от четири тестостерон естера със синергичен ефект, който се базира върху оптимизираното им действие във времето. 

Тази особеност на Сустандрол (Sustanon) има две положителни свойства за атлетите. Първото е, че поради  комбинираното действие и съотношение на съставките, Сустандрол милиграм по милиграм показва по-добър ефект от тестостерон енантат, ципионат или пропионат самостоятелно. Второто е ефектът на четирите тестостерон естера при тяхното постепенно синхронизирано освобождаване. Сустандрол действа незабавно и запазва ефективното си действие в тялото няколко седмици. Заради пропионата Сустандрол започва действието си веднага на следващия ден след прием и остава активен до 3-4 седмици заради деканоата. Сустандрол има ясно изрaзен андрогенен ефект, свързан със силен анаболен ефект. Поради тази причина е подходящ за повишаване на силата и мускулната маса. След неговото приложение следва бърз прираст на физичека сила и дори наддаване на тегло. Атлети, които използват Сустандрол, споделят за солиден прираст на мускулна маса с незначително задържане на вода, тъй като той не ароматизира както Тестостерон Енантата или Тесто ципионата. Много културисти, които ползват тестостерон и се налага да се борят със задържането на вода и повишениете нива на естроген, в действителност предпочитат Сустандрол.


Дозировка: Обичайният прием на Сустандрол е от една до 4 ампули седмично в зависимост от Вашето тегло и тренировъчен режим. Въпреки че Sustandrol остава активен до един месец, инжекциите трябва да бъдат поставяни поне веднъж седмично, за да останат нивата на тестостерон устойчиви. Тези, които употребяват за първи път стероиди, могат да очаква да наддадат около 10 килограма в рамките на няколко месеца само като използват 250 мг Сустандрол седмично. По-напредналите атлети очевидно ще имат нужда от по-високи дози, за да постигнат желания ефект.


Стероидни схеми и прием: Сустандрол  (Сустанон 250) е отличен стероид за основен стероиден цикъл. Атлети, заинтересувани от бърз размер и увеличение на сила, намират, че е удачно да се комбинира с орални стероиди като Анаполон (Аnadrol 50) и Dianabol (Methandienone). От друга страна, Sustandrol съдейства за нарастване на мускулна маса в съчетание с Параболан (Trenbolone hexa), Мастерон (Drostanolone propionate) и Винстрол (Stanozolol).

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Странични ефекти: Sustandrol е относително безопасен стероид, освен във високи дози, при които някои атлети могат да изпитат странични ефекти поради повишеното ниво на естроген. С дози, превишаващи 1000 мг на седмица, е задължително да използват антиестрогени като Nolvadex (Tamoxifen) или Proviron (Mesterolone). Употребата на Sustamed 250 ще подтисне естественото производство на тестостерон, така че употребата на Прегнил 5000 I.U. (HCG-Human Chorionic gonadotropin) или Кломифен цитрат e препоръчителна в края на стероидния цикъл.

 

 

Потребители закупили този продукт са купили също: