ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Anavar (Oxandrolon) 100x10mg

Анавар Балканфармасютикалс с нова визия и опаковка: 100 таблетки по 10мг! Този Анавар e аптечен продукт с изпитано качество и концентрация. Ако искате истински Оксандролон, това е продуктът за Вас. От директен вносител, гарантиран произход.

Повече детайли

ABV0209

189,00 лв

  • Производител: BalkanPharmaceuticals, Moldova
  • Опаковка: 100 таблетки х 10mg
  • Фармацевтично наименование: Oxandrolone
 

Обща информация за Анавар/Оксандролон:

Оксандролон БалканФармасютикалс с нова визия и нова опаковка! Анавар Балкан е оригинален аптечен медикамент и един от най-добрите на българския пазар. Нашият сайт гарантира за качеството и произхода  му.

Какво трябва да знаем за Оксандролон? Оксандролон (Анавар) е предпoчитан стимулант сред културисти и пауърлифтъри по три причини:

От една страна предизвиква значително нарастване на силата, тъй като стимулира синтеза на креатинфосфат в мускулните клетки без да задържа вода в ставите и мускулатурата. Пауерлифтъри и тежкоатлети, които не искат да преминават в друга категория, използват това свойство на оксандролона, което им позволява да станат по-силни без да качват килограми.

Втората причина, поради която оксандролон е любим на много атлети е,  че не ароматизира в никакави дози. Той е един от малкото стероиди, който не се превръща в естроген.

Третата причина е, че оксандролонът дори във високи дози не оказва влияние на собственото производство на тестостерон. Това свойство се дължи на факта, че оксандролон не упражнява отрицателна обратна връзка по оста хипоталамус-хипофиза-тестиси. С други думи: при прием на оксандролон тестисите не сигнализират на хипоталамуса - за разлика от приема на повечето други стероиди-да намали или да прекрати производството на гонадотропния хормон  (GnRH) и на лутеинизиращия хормон (LHRH).

В заключение: С Оксандролон няма съществено да качите мускулна маса, но значително ще порасне силата Ви. Което означава по-големи и повече тежести. А това в крайна сметка при редовни тренировки ще повиши и мускулната Ви маса.

Дозировка и препоръчителен прием: Стандартния прием на Оксандролон е 2-3 пъти дневно по една таблетка. Бодибилдърите приемат по 1мг. на килограм тегло. Тъй като Оксандролонът е много слабо токсичен и почти няма странични ефекти, се употребява от много атлети за по-дълги периоди от време. Въпреки това не препоръчваме употребата му за повече от няколко последователни месеца, защото, като всички 17-алфа-алкилирани стероиди натоварва по-сериозно черния дроб. Важно е да се знае, че анаварът се абсорбира по-добре, когато се приема веднага след хранене.

Стероидни схеми: Оксандролон може да се използва както самостоятелно така и в комбинация с други анаболни стероиди. Той подпомага протеиновия синтез като в същото време осигурява силен прилив на енергия. Поради тези си качества Анавар е предпочитан от много атлети в период на изчистване или в последните два месеца преди състезание.Тогава е препоръчително да се комбинира със Стромба като например Winstrol water TN или Стромбаджект Аква (BalkanPharmaceuticals). За същата цел се съчетава оптимално с Примобол 100 TN както и с хормон на растежа като Genotropin 36 IU (Pfizer).

Оксандролон намира приложение и при цикли за качване на мускулна маса. В тези случаи препоръчваме да се комбинира със силни андрогени като Тестостерона и Данабола (Methandienone). 

 

За въпроси, консултации и поръчки, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Потребители закупили този продукт са купили също: