ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Stanozolol Aqua Suspension (10x50mg) Pharm-tec (Winstrol)

Станозолол Аква Суспензия на Pharm-tec е инжекционен стероид на водна основа-за разлика от масления разтвор Станоболон на същата фирма.Той повишава изграждането на протеин в мускулатурата като едновременно е възможно най-щадящ за организма по отношение на андрогенното действие.1 ампула съдържа 50мг. Винстрол.

Повече детайли

ABV0224

95,00 лв

  •  Производител: Pharm-tec., India
  • Опаковка: 10 ампули х 50mg/ml.
  • Фармацевтично наименование: Stanozolol


Обща информация за Станозолол Аква Суспензия: 

Биохимично става въпрос за технология от най-висок клас, а именно за нова формула с удължено действие върху протеиновата обмяна, което е търсено и желано от всички. Т.е. водният разтвор Станозолол на Фармтек повишава изграждането на протеин в мускулатурата като едновременно е възможно най-щадящ за организма по отношение на андрогенното действие. При синтетичното производство на този препарат са минимизирани нежеланите странични ефекти, което е търсеният резултат при употребата му.

 

Действие: Станозолол Аква е инжекционен стероид на водна основа-за разлика от масления разтвор (Stanobolon oil based)  на същата фирма. Някои културисти твърдят, че инжекционната версия на този стероид показва по-добри резултати от таблетките. Водната основа на тази субстанция означава, че влиза в системите много бързо. Това изисква често инжектиране, за да се поддържат нивата в кръвта стабилни и постоянни. Станозолол Аква дава високо ниво на мускулен растеж и сила. Той помага изключително в предсъстезателната подготовка на атлетите да спечелят максимум предимства от стероидния цикъл.

Структурно Станозолол не ароматизира и не задържа вода. Широко се използва, тъй като стимулира загубата на тегло бързо и сигурно. В добавка към изгарянето на мазнини, Станозолол e особено ефикасен в изграждането на издръжливост, мускулен релеф, ефективна мускулна маса и сила за късо време – в цикъл от 30 до 45 дни.


Дозировка: Прилага се от 50 до 100 мг. през ден или три пъти седмично.


Подобни продукти: Винстрол (Winstrol water based) TN Pharma; 


Стероидни схеми и комбинации: Станозолол стимулира анаболните резултати и предотвратява катаболния ефект благодарение на глюкокортикоиди.  Подобрява качеството на мускулите, намалява телесните мазнини като подобрява органичните процеси, които се свързват с тъканите, отлагането на калций в костите, съхранява азот, сяра, калий, натрий и вода в човешкото тяло.

За постигане на оптимални разултати и предимства, атлетите често комбинират Станозолол с Тестостерон пропионат (Testosterone propionate), Тестостерон енантат (Testosterone enanthate), Дека Дураболин (Nandrolone decanoate), Тренболон (Trenbolone acetate), Дианабол (Methandrostenolone) както и Primobol TN (Methenolone enanthate)


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Повече за Станозолол ще научите тук.


Потребители закупили този продукт са купили също: