ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Oxabolon depot (Анавар с удължено действие) 30x20mg

Oxabolon depot (Анавар с удължено действие) 30x20mg Покажи в цял размер

Оксаболон Депо, познат и като Анавар на фармацевтичната компания Pharm-tec е високо-технологичен продукт и е от най-добрите на БГ-пазара в момента. С по-висока концентрация на Оксандролон, той има предимството да е препарат с удължено освобождаване. 

Повече детайли

ABV0225

95,00 лв

  • Производител: Pharm-tec., India
  • Опаковка: 30 таблетки х 20mg
  • Фармацевтично наименование: Oxandrolone
 

Обща информация за Оксаболон депо/Оксандролон:

Този Анавар на иновативната биоинженерингова компания Фармтек е сред най-добрите на БГ-пазара в момента. С доказана концентрация на съставката Оксандролон, той има предимството да е препарат с удължено действие. Фармтек е сравнително млада биотехнологична компания с водещи експерти и иновативни методи за производство и синтез на хранителни и спортни добавки.


Действие: Оксаболон депо се освобождава в кръвта по-бавно и поддържа необходимите високи нива по-дълго време. Второ, желаният ефект се постига с по-малки дози от този продукт, тъй като не се изхвърля от организма, т.е. има по-малко загуби. Това го прави изключително ефикасен за всички спортуващи-бодибилъри и атлети. Оксаболон депо или просто Анавар е слабо андрогенен, 17-алфа алкилен анаболен стероид, с ниска токсичност. Той се използва в спортните среди като препарат за повишаване на чистата мускулна маса и изграждане на релефни, твърди мускули. Анавар се слави като един от най-безвредните синтетични анаболни стимуланти тъй като той не ароматизира, не се превръща в естроген и не причинява гинекомастия. Заради свойството си да подтиска глада, Оксаболон депо, Фармтек има и положителен, макар и не пряк ефект, върху изгарянето на мазнини.

Комбинации и стероидни схеми: Оксаболон депо може да се използва както самостоятелно, така и в комбинация с други стероиди. Негово значително предимство е, че той е в състояние да покачи мускулната сила без да е необходимо да се повишава теглото. Този медикамент подпомага протеиновия синтез като в същото време осигурява силен прилив на енергия. Поради тези си качества Oxabolon depot е предпочитан от много атлети в период на изчистване или в последните два месеца преди състезание. Оптимална е комбинацията на Оксаболон депо с хормон на растежа като Genotropin 36 IU /Pfizer.

Оксандрон намира приложение и при цикли за покачване на мускулната маса, но в тези случаи е препоръчително той да се комбинира със силни андрогени като Тестостерон (Testosterone propionate) и Метаболон депо или Метаболон рапид (Methandienone, Methandrostanolone).

Препоръчителен прием: Стандартната дозировка на Oxabolon depot е по 1 таблетка дневно. Важно е да се знае, че този препарат се абсорбира по-добре, когато се взема веднага след ядене и не бива да се приема за повече от няколко последователни месеца.


Подобни продукти: Anavar (TN-Trusted nutrients); Oxandrolic (GEP); Oxandrolone (BalkanPharma); 


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

 

Потребители закупили този продукт са купили също: