ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Stanobolon Rapid (Winstrol) Pharm-tec

Stanobolon Rapid (Winstrol) Pharm-tec Покажи в цял размер

Станобoлон рапид (Станозолол) с бързо действие e продукт от най-ново поколение, предназначен за сериозно и целенасочено спортуващи и фитнес ентусиасти. В опаковката са 50 таблетки в концентрация от 10мг. Стромба. 

Повече детайли

ABV0236

33,00 лв

  • Производител:  Pharm-tec, India
  • Опаковка: 50 таблетки х 10mg
  • Фармацевтично наименование: Stanozolol

 

Обща информация за Stanobolon Rapid:

Стано рапид е анаболен продукт на иновативната биоинженерингова компания Pharm-tec и най-действащата Стромба на БГ пазара в момента. 

Биохимично става въпрос за технология от най-висок клас, а именно за нова формула на действие върху протеиновата обмяна, което е търсено и желано от всички. Станоболон Рапид повишава бързо изграждането на протеин в мускулатурата като едновременно е възможно най-щадящ за организма по отношение на андрогенното действие. При синтетичното производство на този препарат са минимизирани нежеланите странични ефекти, което е търсеният резултат при употребата му.

Действие: Станоболон Рапид дава високо ниво на мускулен растеж, въпреки че в анаболно отношение медикаментът е по-скоро умерен в сравнение с други значително по-силни субстанции. Той помага изключително в предсъстезателната подготовка на атлетите да спечелят максимум предимства от стероидния цикъл. Структурно Станоболон не ароматизира и не задържа вода. Широко се използва, тъй като стимулира загубата на тегло бързо и сигурно. В добавка към изгарянето на мазнини, Станоболон e особено ефикасен в изграждането на издръжливост, мускулен релеф, ефективна мускулна маса и сила за късо време – в цикъл от 30 до 45 дни.


Прием на Стано Рапид: Прилага се от 2 до 4 таблетки дневно в зависимост от теглото,целите и тренировъчния Ви режим.

 

Отстъпки за количества: 


3 опаковки- 75,00 BGN; 5 опаковки-120,00 BGN с безплатна доставка; 10 опаковки- 215,00 BGN с безплатна доставка;


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Повече за Станоболон ще научите тук.

Потребители закупили този продукт са купили също: