ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Strombaject aqua (Винстрол 5x50mg) BalkanPharma

Strombaject aqua (Винстрол 5x50mg) BalkanPharma Покажи в цял размер

Стромбаджект аква е инжекционен Винстрол на БалканФарма за мускулно приложение. Някои културисти твърдят, че ампулите Станозолол показват по-добри резултати от таблетките. Винстрол с гарантирано качество и произход, от директен вносител! 

Повече детайли

ABV0220

Наличност: Продукта вече не е наличен


Notify me when available

55,00 лв

Добави в количката
  • Производител: Balkanpharmaceuticals, Moldova

  • Опаковка: 5 ампули x 50mg/1ml

  • Фармацевтично наименование: Stanozolol


Обща информация за инжекционен Винстрол/Стромба:

Стромбаджект аква (Winstrol) на Балканфармасютикалс е инжекционен стероид на водна основа, който съдържа активна съставка Станозолол. Някои културисти твърдят, че инжекционният Винстрол показва по-добри резултати от таблетките. Водната основа на тази субстанция означава, че влиза в системите много бързо. Това изисква често инжектиране, за да се поддържат нивата в кръвта стабилни и постоянни.  Винстрол на БалканФарма е с аптечно качество и нашият сайт  гарантира за произхода му!


Действие: Доказано е, че Станозолол показва по-добър резултат по отношение ефективния растеж на мускулите сравнено с други стероидни хормони. Станозолол дава високо ниво на  мускулен растеж, въпреки че в анаболно отношение препаратът е по-скоро умерен в сравнение с други значително по-силни субстанции. Той наистина помага изключително в предсъстезателната подготовка на атлетите да спечелят максимум предимства от стероидния цикъл. Структурно Станозолол не ароматизира и не задържа вода. Широко се използва, тъй като стимулира загубата на тегло бързо и сигурно. В добавка към изгарянето на мазнини, Стромбаджект (Strombaject) e особено ефикасна в изграждането на физическа издръжливост, мускулен релеф, ефективна мускулна маса и сила за късо време – в цикъл от 30 до 45 дни. 

Дозировка:  Най-добри резултати показва дозата от 50мг. т.е. по една ампула за интрамускулно приложение през ден.


Стероидни схеми и комбинации: Станозолол стимулира анаболните резултати и предотвратява катаболния ефект благодарение на глюкокортикоиди.  Подобрява качеството на мускулите, намалява телесните мазнини като подобрява органичните процеси, които се свързват с тъканите, отлагането на калций в костите, съхранява азот, сяра, калий, натрий и вода в човешкото тяло.


За постигане на оптимални разултати и предимства, атлетите често комбинират Станозолол с Тестостерон пропионат (Testosterone propionate), Тестостерон енантат (Testosterone enanthate), Дека Дураболин (Nandrolone decanoate), Тренболон(Trenbolone acetate), Данабол (Methandienone) както и Примоболан(Methenolone enanthate).  

 

За въпроси, консултации и поръчки, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.


Повече за Станозолол ще научите тук.

 

Потребители закупили този продукт са купили също: