ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

TestoRapid (Testosterone propionate 10х100mg) Alpha Pharma

С TestoRapid на Alpha Pharma Healthcare ще качите солидна мускулна маса и ще повишите в пъти силовите си постижения. В опаковката са 10 ампули с концентрация от 100мг. тестостерон пропионат в ампула от 1мл.

Повече детайли

ABV0135

Наличност: Продукта вече не е наличен


Notify me when available

81,00 лв

Добави в количката
  • Производител: Alpha Pharma Healthcare, India
  • Опаковка: 10 ампули х 1 мл. (100mg./ml.)
  • Фармацевтично наименование: Testosterone propionate

 

Обща информация за Тесторапид/Тестостерон пропионат:

TestoRapid е търговско наименование на спортен стимулант с активна съставка тестостерон пропионат. TestoRapid е продукт на индийския фармацевтичен концерн Алфа Фарма. Пропионатът е късоверижен тестостеронов естер, което означава бързо действие. То започва до няколко часа след прием и продължава до 2-3 дни след това. Това налага честото му инжектиране, за да се поддържат стабилни нивата на тестостерон в кръвта. Поради факта, че нивата му в организма могат да бъдат регулирани за няколко дни, той се смята за относително добре контролируем. Както всички форми на тестостерон, и този бързодействащ естер не прави изключение, и приемът му дава мощно натрупване на мускулна маса и сила. 

 

Действие: TestoRapid ускорява и засилва мускулния растеж и подпомага всички спортуващи да надминат естествената граница на собствените си физически възможности. Синтетичният тестостерон бива късоверижен (Пропионат), средноверижен (Енантат/Ципионат) или дълговерижен (Ундеканоат). За подобряване на спортните  постижения се употребяват обикновено първите два вида в зависимост от фазата на подготовка на атлета.

 

Дозировка и прием: Оптимални дози за приложение на Тесторапид без сериозен риск за здравето Ви са по 100мг. или 1 ампула през ден. Ако го използвате за по-продължително време или във високи дози, използването на тестостерон стимулиращи лекарства като Pregnyl 5000 (HCG) или Кломифен (Clomiphene citrate) e желателно, за да се избегне постстероидния крах.

 

Стероидни схеми: Класическата комбинация е Тестостерон пропионат с Alphabol  (Methandienone), Анаполон,познат и като Анадрол (Oxymetholone) или Дека Дураболин (Nandrolone decanoate) за качване на мускулна маса в основен стероиден цикъл. В цикли за релеф се съчетава оптимално с Winstrol (Stanozolol), Примоболан (Methenolone enanthate) или Анавар (Oxandrolone).


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.


Странични действия: Както и при другите тестострон естери, съществува опасност от предозиране, което би причинило сериозни урологични проблеми. Ако продуктът не е чист или е просто некачествен, съществува риск за черния дроб. Иначе поради факта че може да бъде регулиран за няколко дни и да се избегнат изразените странични действия, Пропионатът се смята за най-традиционно и широко използван стероид на световния пазар за спортни добавки. 

 

Потребители закупили този продукт са купили също: