ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Genotropin 36 IU (Pfizer) HGH 12mg

Genotropin 36 IU (Pfizer) HGH 12mg Покажи в цял размер

Genotropin Pfizer писалка съдържа 36 единици хормон на растежа в 12 мг. вещество. Хормонът на растежа (Somatropin) става все по-популярен не само в средите на професионалните спортисти, но и сред активно спортуващите и качествено живеещи хора, които искат да изглеждат добре и да поддържат добра физическа форма. Оригинален Генотропин Пфайзер.

Повече детайли

ABV0230

359,00 лв

Намалена цена!

-31,00 лв

390,00 лв

  • Производител: Pfizer, USA
  • Опаковка: 36 единици/12 мг. HGH-прах и разтворител
  • Фармацевтично наименование: HGH (Human Growth Hormone), Somatropin 

 

Обща информация за Генотропин 36 IU (Pfizer):

Генотропин на Pfizer е синтетичен хормон на растежа, произведен чрез рекомбинирана DNA технология, и е идентичен с естествено произвеждания в човешкото тяло растежен хормон Соматропин. Съдържа 191 важни за човешкия организъм аминокиселини и представлява полипептиден протеин. В последните години нарасна популярността на растежния хормон като средство за терапия на причинени от възрастта (дегенеративни) процеси. В този смисъл се приема от  много хора като ключ към забавяне на остаряването (anti-aging).

Съдържание: Представлява 12 мг. активно вещество с концентрация от 36 единици в една ампула с прах и разтворител за инжекционно подкожно приложение. Дозировките са строго индивидуални според целите, теглото и общото физическо състояние на  използващия го. 

Действие на хормона на растежа: HGH отговаря за растежа на костите както и за белтъчната и въглехидратна обмяна в тялото. Той се отделя от предния дял на хипофизата (аденохипофиза).  Важно е да се знае, че освободеният растежен хормон сам по себе си няма директно действие, а стимулира черния дроб да произведе и освободи инсулиноподобен растежен фактор. Ефектът му се изразява в повишаване на метаболизма и особено на белтъчния синтез.

Важна информация: Във връзка с използването му от културисти и спортисти ефектите на растежния хормон са два. Първо се доказа, че последователната употреба на Генотропин може да подпомогне изгарянето на излишните мазнини в организма. Отчасти този ефект се свързва с повишената способност на организма да гори мазнини и свързва клетки за сметка на въглехидратното горене. Тази загуба на мазнини се дължи на способността на растежния хормон да влияе стимулиращо на триглецирид-хидролизата. Приложението на растежният хормон в бодибилдърските среди е масово явление през последните години, а отскоро и в България. Публична тайна е, че личности с големи финансови възможности прилагат HGH или растежен хормон, защото забавя процеса на стареене на клетките и подмладява кожа и коса с видим ефект още след  първите няколко седмици.

Комбинации за състезатели и активно спортуващи: Растежният хормон е препоръчително да се комбинира с Тестовис (Testosterone propionate), Винстрол (Stanozolol) или Примоболан (Methenolone enanthate). Ефектът от Genotropin Pfizer в комбинация е в пъти по-силен и ефективен в спорта.


Подобни продукти: Norditropin 45 IU (Novo Nordisk); 

 

Отстъпки за количества: 

 

3 опаковки- 1020,00 BGN с безплатна доставка; 5 опаковки-1550,00 BGN с безплатна доставка; 10 опаковки- 2900,00 BGN с безплатна доставка;


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Странични ефекти: Растежният хормон няма странични ефекти, когато се прилага според упътването, с прецизност в дозирането. За българския пазар за съжаление цената му е относително висока. Един курс за месец излиза около 1500 лв – за нормално ползване от неспортуващи, а ако се прилага с цел състезателна подготовка, тогава цената може да надхвърли 3000 лв.

 

Потребители закупили този продукт са купили също: