ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Genotropin 36 IU (Pfizer) HGH 12mg

Genotropin 36 IU (Pfizer) HGH 12mg Покажи в цял размер

Хормонът на растежа Генотропин Пфайзер съдържа 36 единици Somatropin в 12мг. сухо вещество. Растежният хормон се използва отдавна в професионалния спорт, а в последните години все повече хора, които искат да изглеждат добре и да поддържат добра физическа форма, го приемат като средство за по-качествен живот. Genotropin Pfizer Quick Pen на ТОП цена! 

Повече детайли

ABV0230

450,00 лв

  • Производител: Pfizer, USA
  • Опаковка: 36 единици в 12mg. HGH-прах и разтворител
  • Фармацевтично наименование: HGH (Human Growth Hormone), Somatropin 

 

Обща информация за Genotropin 36 IU (Pfizer):

Генотропин е търговското име на хормон на растежа на американския фармацевтичен концерн Пфайзер. Хормонът на растежа (HGH), познат и като Somatropin, е комплексен хормон от протеинов тип. Oтделя се от предния дял на хипофизата (аденохипофиза). Неговата основна роля е да стимулира клетъчния растеж, клетъчната репродукция и регенерация. Растежният хормон може да взаимодейства с всички типове клетки в човешкото тяло. Например, може да възпроизвежда или регенерира мозъчни клетки. Растежният хормон е протеин, който е съставен от 191 аминокиселини, които са сглобени в една полипептидна верига. Често се предписва на деца, които страдат от смущения в растежа, или на възрастни, които имат недостиг на растежен хормон. В последните години нарасна популярността на хормона на растежа като средство за терапия на възрастови изменения. Днес се приема от  много хора като ключ към забавяне на стареенето (anti-aging).


Съдържание: Генотропин Пен представлява писалка с 12мг. Somatropin - 36 единици - в една ампула с прах и разтворител за подкожно приложение. Дозировките са строго индивидуални според целите, теглото и общото физическо състояние на приемащия го. 


Действие на хормона на растежа: HGH отговаря за растежа на костите както и за белтъчната и въглехидратна обмяна в тялото. Ефектът му се изразява в повишаване на метаболизма и особено на белтъчния синтез. Важно е да се знае, че освободеният растежен хормон сам по себе си няма директно действие, а стимулира черния дроб да произведе и освободи инсулиноподобен растежен фактор. 

По-млад, по-силен, по-релефен с Генотропин - това е постижимоЗа културистите и професионалните спортисти той е познат още от 80-те години на XX-ти век. В тази връзка ефектите от употребата на растежен хормон са два: Първо се доказа, че последователната употреба на Генотропин може да подпомогне изгарянето на излишните мазнини в организма. Отчасти този ефект се свързва с повишената способност на организма да гори мазнини и свързва клетки за сметка на въглехидратното горене. Тази загуба на мазнини се дължи на способността на растежния хормон да влияе стимулиращо на триглецирид-хидролизата. Публична тайна е, че личности с големи финансови възможности прилагат HGH или растежен хормон, защото забавя процеса на стареене на клетките и подмладява кожа и коса с видим ефект още след  първите няколко седмици.


Комбинации за състезатели и активно спортуващи: Растежният хормон е препоръчително да се комбинира с Тестовис TN (Testosterone propionate), Винстрол воден TN (Stanozolol) или Примобол (Methenolone enanthate). Ефектът от Genotropin Pfizer в комбинация е в пъти по-силен и ефективен в спорта.


Подобни продукти: Norditropin 45 IU (Novo Nordisk); 

 

Отстъпки за количества: 

 

3 опаковки- 1190,00 BGN с безплатна доставка; 5 опаковки-1850,00 BGN с безплатна доставка


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Странични ефекти: Растежният хормон няма странични ефекти, когато се прилага според упътването, с прецизност в дозирането. За българския пазар за съжаление цената му е относително висока. Един курс за месец излиза около 1500 лв – за нормално ползване от неспортуващи, а ако се прилага с цел състезателна подготовка, тогава цената може да надхвърли 3000 лв.

 

Потребители закупили този продукт са купили също: