ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Equiplex 200 (Boldenone) AXIO Labs

Equiplex 200 (Boldenone) AXIO Labs Покажи в цял размер

Equiplex 200 с активно вещество Болденон ундециленат е анаболен стероид с продължителна активност, за плътна и дефинирана мускулатура. Той e много добра алтернатива на Дека Дураболина. Представлява инжекционен разтвор от 10мл. за многократно  приложение с концентрация от 200мг. в 1мл.

Повече детайли

ABV0107

45,00 лв

  • Производител: AXIO Labs, India
  • Опаковка: 10 ml. флакон х 200 mg/ml.за многократно приложение
  • Фармацевтично наименование: Boldenone Undecylenate

 

Обща информация за Екуиплекс 200/Болденон:

Equiplex 200 с активно вещество Болденон ундециленат е силно анаболен стероиден препарат с продължителна активност и е много добра алтернатива на Деката. Полуживотът на естера ундециленат е активен в продължение на 2 седмици. Шишенцето съдържа маслен разтвор за интрамускулно приложение, количеството се равнява на 10 ампули по 1мл.


Действие: Добре балансираните андрогенни и анаболни свойства са високо оценени от атлетите и е много добър заместител на Дека Дураболин. Задържа добре азот и гарантира по-голямо разширяване на кръвоносните съдове. Повишава производството на червени кръвни телца и гарантира издръжливост при тренировките.

От Болденон няма да пораснете изведнъж, вместо това препаратът осигурява бавен, но постоянен прираст от сила и мускулна маса. Положителните ефекти от Болденон ще са видими, когато се използва за по-дълги цикли. Ще забележите, че придобитата мускулна маса няма да бъде гладка и подпухнала като при употреба на тестостерон, а по-плътна и дефинирана. Тъй като водната задръжка не е голяма при Equiplex 200 и придобитата маса ще се запази по дълго. Размерите придобити с Болденон могат да се запазят дълго време след като сте преустановили приема. Също така е уникален с това, че е с ниско естрогенно и прогестероново действие, така че ако сте страдали от гинекомастия в миналото от Дека, Equiplex 200 ще се окаже много-добра алтернатива.


Дозировка и стероидни схеми: Екуиплекс 200 остава активен в продължение на дълго време и се инжектира веднъж седмично. Най-често се използва в доза от 200 до 400мг. Това е много гъвкав стероид и може да се комбинира с други продукти в зависимост от желания резултат. За мускулна маса често се комбинира с тестостерон естери като Testaplex P100 или Sustaplex 325. Това води до прираст на мускулна на маса и сила без страничните ефекти ако се ползва само тестостерон в големи дози.

В период на релеф, размерите, твърдостта и плътността могат драстично да се завишат когато се комбинира с неароматизиращи стероиди като Trenaplex A100 (Trenbolone acetate), Анавар (Oxandrolone) или Stanaplex 50 (Stanozolol).


За въпроси, консултация и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти от хедъра на сайта. 


Потребители закупили този продукт са купили също: