ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Winstrol oil (Stanozolol) 75mg/ml

Winstrol oil (Stanozolol) 75mg/ml Покажи в цял размер

Winstrol oil (Stanozolol) на Canadian Pharmaceuticals в мултидозов флакон с концентрация от 75mg/ml.  Маслен винстрол на инжекции, за професионални спортисти. 

Повече детайли

ABV0278

99,90 лв

  • Производител: Canadian Pharmaceuticals
  • Опаковка: 10ml. мултидозов флакон x 75mg/ml
  • Фармацевтично наименование: Stanozolol

 

Обща информация за Winstrol oil/Винстрол:

Станозолол в инжекционната си форма като маслен разтвор за мускулно приложение е един от любимите стероиди на много спортисти. Някои културисти твърдят, че инжекционната версия на този стероид показва по-добри резултати от таблетките Станозолол. Той стана известен на Олимпийските игри 1988г. след като лекоатлетът Бен Джонсън бе уличен в непозволената му употреба. За постигане на желания ефект е от особено важно значение да се спазва хранителен режим, богат на протеини и калории.


Действие: Станозолол е умерено анаболен и слабо андрогенен стероид и изгражда качествена и плътна мускулатура. Предпочитан от атлетите, защото не ароматизира и не задържа вода. В умерени дози няма доказани странични ефекти. Активната съставка Станозолол стимулира анаболните резултати и предотвратява катаболния ефект благодарение на глюкокортикоиди. Подобрява качеството на мускулите, намалява телесните мазнини като подобрява органичните процеси, които се свързват с тъканите, отлагането на калций в костите, съхранява азот, сяра, калий, натрий и вода в човешкото тяло. Със Станозолол можете да изградите плътна и качествена мускулна маса без да задържате излишна подкожна вода. Това го прави страхотен стероид за “изчистващи” цикли, когато водната задръжка трябва да е минимална, да се губят мазнини като същевременно се запазва мукулната маса.


Стероидни схеми и дозировка: За постигане на оптимални разултати и предимства, атлетите често комбинират Станозолол с Тестостерон пропионат (Testosterone propionate), Тестостерон енантат (Testosterone enanthate), Дека Дураболин (Nandrolone decanoate), Тренболон A (Trenbolone acetate), Дианабол (Methandienone) както и Примоболан (Methenolone enanthate). 
Приема се от 50мг. до 100мг. всеки ден или през ден в зависимост от Вашето тегло и общо физическо състояние. В цикли за релеф се комбинира с Параболан (Trenbolone), Мастерон (Drostanolone propionate) или Болденон (Boldenone). Такива комбинации помагат за сепарацията и "нацепения" вид на мускулатурата, толкова желана от културистите. В цикъл за мускулна маса обикновено се комбинира с по-силен андроген като  Dianabol (Methandienone), Тестостерон (Testosterone propionate), Анаполон (Oxymetholone) или Дека Дураболин (Nandrolone decanoat). Тук винстрол ще балансира цикъла като дава добър анаболен ефект с по-слаба естрогенна активност отколкото сaмостоятелния прием на тези стероиди.

 

Повече за Станозолол ще научите тук.

 

За въпроси, консултация и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти от хедъра на сайта. 


Потребители закупили този продукт са купили също: