ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Trenbolone acetate (Тренболон) 10х76,5mg Pharm-tec

Тренболон ацетат на Фармтек или просто "Трен" представлява ампули маслен разтвор за интрамускулно приложение.Той е бързодействащ инжекционен стимулант, който има предимството да не обръща метаболизма, да не ароматизира и въпреки това е много мощен, първокласен стероид със силни андрогенни свойства.

Повече детайли

ABV0260

160,00 лв

  • Производител: Pharm-tec., India
  • Опаковка: 10 ампули х 1,5ml. (76,5mg/1,5ml.)
  • Фармацевтично наименование: Trenbolone acetate


Обща информация за Тренболон:

Тренболон ацетат или просто "Трен" e бързодействащ инжекционен стероид за интрамускулно приложение, който  има предимството да не обръща метаболизма, да не ароматизира и въпреки това е много мощен, първокласен стероид със силни андрогенни свойства. Ампулите Тренболон ацетат на тази високотехнологична индийска компания са с доказано качество и концентрация. 

 

Действие: Атлети и културисти използват Trenbolone Acetate за повече сила и значително и ефективно изграждане на мускулатурата отколкото само с тежки тренировки. Активното вещество Тренболон ацетат се свързва 3 пъти по-бързо с андрогенните рецептори отколкото Тестостерона. Веднъж в метаболизма, стероидите имат ефекта да повишат азотния прием от мускулите, което води до повишаване нивото на белтъчния синтез. Тренболон Ацетат стимулира апетита и се счита, че намалява мастните депа в тялото. Доказано е, че намалява и катаболния ефект. "Трен" се е доказал сред атлетите и използващите анаболи като препарат, който не ароматизира и не се превръща в естрогенно съединение като например естрадиол или в DHT /дехидротестостерон/. Той не причинява задържане на вода, което обичайно се асоциира с високо андрогенните стероидни съединения като Тестостерон или Метандиенон. Любим е на много атлети, защото увеличава силата неимоверно.


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Повече за Тренболон може да научите тук. 


Страничните ефекти от стероидите зависят директно от дозировката и продължителността на приема. Много спортуващи приемат повече стероиди отколкото им е нужно, за да видят желаните резултати. Не е необходимо да се приемат 5 таблетки или инжекции, ако и само една ще доведе до същия резултат. Така се спазва баланса. А хората, които живеят балансирано, не нарушават принципите на собственото здраве.

Потребители закупили този продукт са купили също: