ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Dianabol (100x10mg) TN Pharma

Американски Дианабол на TN Pharma с популярни наименования Метан, Метандиенон, Д-бол, Бионабол с безкомпромисно качество и концентрация. Метандростенолон, произведен в САЩе класически избор за основен стероиден цикъл на всички сериозни атлети и културисти и гарантира феноменални резултати! 

Повече детайли

ABV0396

60,00 лв

  • Производител: TN Pharma, USA
  • Опаковка: 100 таблетки х 10mg.
  • Фармацевтично наименование: Methandrostenolone

 

Обща информация за Dianabol/Метандростенолон: 

Американски Дианабол (Methandrostenolone) на фармацевтичната фирма TN Pharma (Trusted Nutrients) се отличава от познатите форми на този анаболен стероид с безкомпромисно качество на субстанцията и технологичната преработка. Познат и под търговските наименования Д-бол, диана, данабол и бионабол от близкото минало, Дианабол е мощен орален стероид. Свойствата му за значително увеличаване на мускулната маса и сила, го правят изключително ценен за спортистите. 

Развит е 1956г. от Др. Джон Циглер по поръчка на концерна ЦИБА-Гайги като алтернатива на инжекционния тестостерон. През 60-те год. се търгува и става известен под името "Дианабол". Като "Д-бол" превзе целия спортен свят и десетилетия наред се счита за "Закуската на шампионите". До края на 70-те години фирмата ЦИБА-Гайги притежава патентните права върху дианабол. След това много други фармацевтични фирми придобиват правата за производство и търговия на генерици на метана както е и този американски Дианабол. И до днес Dianabol намира широко приложение в бодибилдърските среди. В САЩ активното вещество се казва Метандростенолон, в Румъния - Напозим, в България - Бионабол.


Действие: Дианабол е значително по-активен от еквивалентно количество тестостерон, което води до по-бързото нарастване на мускулна маса и сила. При адекватен хранителен режим, т.е. достатъчен прием на протеини и калории, Дианабол стимулира белтъчния синтез и повишава апетита. Много подходящ медикамент за основен стероиден цикъл за мускулна маса. 

 

Дозировка: Оптималният дневен прием на Дианабол е 2 до 3 таблетки дневно. При по-високи дози и употреба над 3 месеца започва да проявява и страничните си ефекти. Завишава се и водната задръжка. Tъй като стероидните рецептори бързо привикват към активното вещество Метандростенолон, употребата на Дианабол над 6 седмици няма да Ви зарадва с по-големи резултати.

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Странични ефекти:  Метандростенолон повишава нивата на естроген в резултат на ароматизиране и това води до значително задържане на вода.

Потребители закупили този продукт са купили също: