ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Testoviron (250mg/ml) Testosterone enanthate

Testoviron (250mg/ml) Testosterone enanthate Покажи в цял размер

Американски Тестовирон (Testosterone enanthate) TN Pharma представлява флакон от 10мл. маслен разтвор за мускулно приложение. Testoviron TN съдържа 250мг. тестостерон енантат в 1мл. на ТОП цена! Тестовирон 250 е предназначен за всички, които предпочитат безкомпромисно качество и висок клас анаболни стимуланти. 

Повече детайли

ABV0390

75,00 лв

  • Производител: TN PharmaUSA
  • Опаковка: 10ml. флакон (250mg/ml)
  • Фармацевично наименование:  Testosterone  enanthate 

 

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ за Тестовирон/американски Тесто енантат:

Testoviron на американската фирма TN Pharma съдържа 250мг. тестостерон енантат в 1 мл., разтворен в масло от гроздови семки. Този продукт на Ти Ен Фарма е предназначен за всички, които предпочитат безкомпромисно качество и висок клас анаболни стимуланти. Щангистите и пауърлифтърите залагат в подготовката си на Тестовирон TN. 


Действие: Тестовирон е препарат №1 ако става въпрос за мускулна маса и прираст на сила. Тестовирон TN е анаболен стимулант с удължено действие. Той е един от най-широко използваните тестостерон естери от културисти и атлети. Решаващо преимущество на Testosterone enanthate е, че има силно андрогенно и мощно анаболно действие. Подобно на Метандиенон и Анаполон, всеки, който използва Тестовирон TN, ще забележи сериозен прираст на мускулна маса и значително повишаване на  силата. 


Дозировка и стероидни схеми:  Препоръчваме приема на тTeстовирон TN да варира между 250мг до 1000мг. или от 1мл. до 4 мл. седмично, в зависимост от теглото Ви.

Дози над 500мг е по-добре да бъдат разделени на два приема седмично. 

За мускулна маса Testoviron TN се комбинира най-добре с Анадрол 50 (Oxymetholone), Dianabol (Methandrostenolone), Дека (Нандролон) и Tritrenabol TN 200

 

Примерен прием

 

100мг Анаполон дневно, 200мг Дека-дураболин и 500мг Тестовирон (Testosterone enanthate). След 6 седмици може да замените Анаполон с 30 мг Метандиенон. Принципно Тестовирон в цикли за мускулна маса се комбинира добре с почти  всички стероиди заради т.н. синергизъм.


Подобни продукти: Тестостерон депо, Галеника; Тестостерон енантат, БалканФарма; 

 

За въпроси, консултация и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти от хедъра на сайта.  

Странични действия: Testoviron ароматизира лесно и е умерено токсичен за черния дроб. Затова препоръчваме прием на антиестрогени в края на цикъла. Продължителният му прием води до намаляване на собственото производство на тестостерон тъй като Testosterone Enanthate оказва силно влияние на хипоталамуса. Почти задължително е в края на всеки цикъл от 6 до 8 седмици да ползвате антиестрогени като Прегнил (Pregnyl) 5000 IU, който ще стимулира собственото производство на тестостерон. Ако използвате Прегнил 5000 трябва да поставяте инжекциите всеки пети ден в продължение на 15 дни или общо ви трябват 3 инжекции.Потребители закупили този продукт са купили също: