ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Tn Bulk Mix (650mg/ml)

Tn Bulk Mix (650mg/ml) Покажи в цял размер

Tn Bulk Mix е анаболен микс за мускулна маса на американската фармацевтична компания TN Pharma. Съдържа бленда от Дростанолон енантат, Тренболон енантат, Тестостерон енантат и Болденон ундециленат в концентрация 650мг в 1мл. сусамово масло. Анаболен стак с безкомпромисно качество за европейския пазар. ТОП цена за ТОП продукт! 

Повече детайли

ABV0420

180,00 лв

  • Производител: TN Pharma, USA
  • Опаковка: 10 ml флакон (650mg/ml)
  • Фармацевтично наименование:  Drostanolone Enanthate 100 mg/ml
  •                                                            Trenbolone enanthate     150 mg/ml
  •                                                            Testosterone enanthate   200 mg/ml
  •                                                            Boldenone Undecylenate 200 mg/ml
 

Обща информация за TN Bulk MIX/ Анаболен микс за мускулна маса:

Tn Bulk Mix на американската фирма TN Pharma (Trusted Nutrients) е за всички, които търсят мощно средство за мускулна маса, предпочитат безкомпромисно качество и висок клас анаболни стимуланти. Културисти, щангисти и пауърлифтъри ще оценят качествата на този анаболен стак на TN Pharma.


Действие: Tn Bulk Mix е уникална формула от 4 активни вещества, които в комбинация постигат удивителен синергичен ефект. В рамките на 2 до 3 седмици се очаква да качите до 15кг. като дозата на този стероиден микс е само 1 мл. седмично! С този американски анаболен микс ще придобиете зверска сила и ще се превърнете в мускулния пакет, какъвто винаги сте искали да бъдете. Поразителен ефект за кратко време, достатъчно е само да се придържате към протеинова диета и обичайния спортен режим. TN Bulk mix e анаболен стак за екстремни резултати без алтернатива! Заради своята потентност, се препоръчва за напреднали бодибилдъри и професионалисти.


Дозировка и стероидни схеми: Достатъчно за целите на всички състезатели е прием на Tn Bulk Mix  един път седмично по 1 мл. от 650мг.


Странично действие: Не препоръчваме употребата на този Bulk mix да надвишава 8 седмици. 

 

За въпроси, консултация и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти от хедъра на сайта. 


Потребители закупили този продукт са купили също: