ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

TN-Tropin 45 IU (15mg) TN Pharma

TN-Tropin 45 IU (15mg) TN Pharma Покажи в цял размер

Американски хормон на растежа TN-Tropin на фармацевтичната компания TN-Trusted Nutrients с безкомпромисно качество, ТОП цена! Tn-Tropin гарантира изключителни резултати.Този фармацевтичен хормон на растежа (HGH) намалява мазнините и подпомага изграждането на мускулен релеф. Растежният хормон се използва в професионалния спорт, а все повече хора го възприемат като средство за по-качествен живот. 

Повече детайли

ABV0424

229,00 лв

Намалена цена!

-30,00 лв

259,00 лв

  • Производител: TN-Pharma (Trusted Nutrients), USA
  • Опаковка: 45 IU в 15mg. HGH-прах и разтворител
  • Фармацевтично наименование: Somatropin

 

Обща информация за американски Tn-Tropin 45 IU/Соматропин: 

TN-Tropin е американски хормон на растежа. Хормонът на растежа (HGH), познат и като Somatropin, е комплексен хормон от протеинов тип. Oтделя се от предния дял на хипофизата (аденохипофиза). Неговата основна роля е да стимулира клетъчния растеж, клетъчната репродукция и регенерация. Растежният хормон може да взаимодейства с всички типове клетки в човешкото тяло. Например, може да възпроизвежда или регенерира мозъчни клетки. Растежният хормон е протеин, който е съставен от 191 аминокиселини, които са сглобени в една полипептидна верига. Често се предписва на деца, които страдат от смущения в растежа, или на възрастни, които имат недостиг на растежен хормон. В последните години нарасна популярността на хормона на растежа като средство за терапия на възрастови изменения. Днес се приема от много хора като ключ към забавяне на стареенето (anti-aging).


Съдържание: TN-Tropin представлява 15мг. Соматропин - 45 единици - в една ампула с прах и разтворител за подкожно приложение. Дозировките са строго индивидуални според целите, теглото и общото физическо състояние на приемащия го. 

 

Действие на хормона на растежа: HGH отговаря за растежа на костите както и за белтъчната и въглехидратна обмяна в тялото. Ефектът му се изразява в повишаване на метаболизма и особено на белтъчния синтез. Важно е да се знае, че освободеният растежен хормон сам по себе си няма директно действие, а стимулира черния дроб да произведе и освободи инсулиноподобен растежен фактор. 

 

По-млад, по-силен, по-релефен с TN-Tropin - това е постижимоЗа културистите и професионалните спортисти той е познат още от 80-те години на XX-ти век. В тази връзка ефектите от употребата на растежен хормон са два: 

Университетският професор от Виена Проф. Др. Мюлер-Тул лекува от години с изключителен успех много пациенти в Австрия със симптоми на дефицит на растежен хормон. В неговата практика няма случаи на нежелани странични ефекти или усложнения. Той счита за научно необосновано и спекулативно твърдението, че Соматропин влияе върху раковите клетки.

Професорът от Виена прилага терапията в смисъла на рестарт (Resetting), но само за определен период от време - от няколко седмици до няколко месеца, а не като заместваща терапия. Този рестарт позволява на организма да калибрира наново всички биологични процеси. Периодичното инжектиране на определени дози HGH подобрява взаимодействието между периферия и хипофиза и по този начин променени или намалени функции на тялото се възстановяват. Хормонът на растежа общува като никой друг хормон с многобройни системи в тялото на човека. Определени гени се променят с възрастта. Той ги коригира. Обмяната на веществата и деленето на клетките се коригират и нормализират. По този начин вече в възможно да се поправят дегенеративни дефицити и да се подобрят нарушени физиологични функции. Растежният хормон изгражда мускулите и намалява мастните депа, повишава физическите и умствени способности. Кожата става гладка, пигментните петна избледняват, косата става лъскава и гъста, сексуалното желание се връща и депресиите изчезват. Паметта се подобрява и мисленето става по-бързо и ясно.  

 

Комбинации за състезатели и активно спортуващи: TN-Tropin 45 IU е препоръчително да се комбинира с Тестовис TN (Testosterone propionate), маслен Винстрол (Winstrol oil) или Примобол (Methenolone enanthate). Ефектът от Tn-Tropin 45 IU в комбинация е в пъти по-силен и ефективен в спорта.

 

Подобни продукти: Norditropin 45 IU (Novo Nordisk); 

 

Отстъпки за количества: 

 

3 опаковки- 650,00 BGN с безплатна доставка; 5 опаковки-975,00 BGN с безплатна доставка; 10 опаковки- 1650,00 BGN с безплатна доставка;

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Странични ефекти: Растежният хормон няма странични ефекти, когато се прилага според упътването, с прецизност в дозирането. Потребители закупили този продукт са купили също: