ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Testovis (Testosterone propionate) TN Pharma

Testovis (Testosterone propionate) TN Pharma Покажи в цял размер

Тестовис на TN Pharma (Trusted Nutrients) с активно вещество Тестостерон пропионатпредставлява флакон от 10мл. маслен разтвор за мускулно приложение. Тестовис TN съдържа  100mg Тестостерон пропионат в 1мл. Този американски тестостерон е предназначен за всички, които предпочитат качество и висок клас анаболни стимуланти. ТОП ЦЕНА!

Повече детайли

ABV0384

55,00 лв

Намалена цена!

-5,00 лв

60,00 лв

  • Производител: TN Pharma, USA
  • Опаковка: 10ml. многодозов флакон (100mg/ml)
  • Фармацевично наименование:  Testosterone Propionate 


ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ за Тестовис/американски Тесто пропионат:

Testovis на американската фирма TN Pharma (Trusted Nutrients) се отличава качествено от анаболните продукти на другите производители: флаконът съдържа 100мг. тестостерон пропионат в 1 мл. Този продукт на Ти Ен Фарма е предназначен за всички, които предпочитат качество и висок клас стимуланти. 


Действие: Тестовис 100 ускорява и засилва мускулния растеж и подпомага всички спортуващи да надминат естествената граница на собствените си физически възможности. Синтетичният тестостерон бива късоверижен (Пропионат), средноверижен (Енантат/Ципионат) или дълговерижен (Ундеканоат). За подобряване на спортните  постижения се употребяват обикновено първите два вида в зависимост от фазата на подготовка на атлета.


Дозировка и прием: Оптимални дози за приложение на Testovis TN без сериозен риск за здравето Ви са по 100мг. или 1 ампула през ден.

 

Стероидни схеми: Класическата комбинация е Тестовис TN с Дианабол TN (Methandienone)Анадрол 50 (Oxymetholone) или Дека Дураболин (Nandrolone decanoate) за качване на мускулна маса в основен период. В цикли за мускулен релеф се съчетава оптимално с Винстрол TN (Stanozolol), Primobol TN  (Methenolone enanthate) или Анавар TN (Oxandrolone).

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти. 

Странични действия: Както и при другите тестострон естери, съществува опасност от предозиране, което би причинило сериозни урологични проблеми. Ако продуктът не е чист или е просто некачествен, съществува риск за черния дроб. Иначе поради факта че може да бъде регулиран за няколко дни и да се избегнат изразените странични действия, Пропионатът се смята за най-традиционно и широко използван стероид на световния пазар за спортни добавки.


Потребители закупили този продукт са купили също: