ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

PURE YOHIMBINE (100х2,5mg)

PURE YOHIMBINE (100х2,5mg) Покажи в цял размер

Йохимбе (Pure Nutrition) е билка, която подпомага отслабването, ускорява метаболизма, ефективен фетбърнър, който дава повече енергия и физическа издръжливост. Йохимбин подобрява концентрацията и е мощен афродизиак. Във флакона са 100 капсули с нова визия, изгодна цена!

Повече детайли

ABV0162

54,00 лв

YOHIMBINE (Йохимбин)
 Опаковка
 100 капсули в кутийка (2,5мг./1капсула)
 Размер на разфасофка
 Малка
 Дневна доза
(на база за 2000ккал/ден)
 2 капсули (разделени на два приема)
 Грама в доза
 2,5мг


Обща информация за Йохимбин/Yohimbin:

Йохимбин е естествен алкалоид, който се извлича от кората на дърветата Ипоруро и Рауволфия, растящи в Югоизточна Азия. Положителните свойства на Yohimbine за човешкото здраве са безспорни. Едни от най-ценните, успоредно с изгарянето на излишните подкожни мазнини, от особено значение за мъжкото здраве са, че повишава физическата издръжливост и енергия. Йохимбин е мощен афродизиак и секс стимулант.

 

Действие: Йохимбин (Yohimbine) е един от най-мощните и ефективни стимуланти на пазара. Йохимбин подобрява концентрацията и желанието за физическа активност, увеличава енергийните резерви и издръжливостта. С тези си качества Йохимбин е подходящ за прием преди кардио дейности или дълготрайна физическа активност. За разлика от кофеина, който дава бърз и кратък приток на енергия, Yohimbine действа в един по-дълготраен прозорец и осигурява постоянен приток на енергия без последващ спад. Йохимбе е силен термогеник. Той повишава вътреклетъчната температура и ускорява метаболизма. 

 

Йохимбин се използва най-широко като добавка за горене на мазнини. Той е една от най-ефективните съставки за горене на мазнини поради свойството му да блокира алфа-рецепторите в тялото. Това са рецептори, отговорни за складирането на мазнини. При мъжете те са най-много в областта на корема и под гърдите, а при жените, в задното бедро и глутеуса. Чрез блокирането на тези рецептори, Йохимбинът блокира и трупането на подкожни мазнини, а чрез качествата си на стимулант и термогеник, той помага за изгарянето на вече наличните депа.

 

Yohimbine е мощен афродизиак. В много азиатски култури и съвременни държави, той се използва за лечение на импотентност и за по-силна спермогенеза. Йохимбин увеличава либидото и сексуалното желание както и сексуалната издръжливост. Той е изключително подходящ за мъже и жени и не влияе върху хормоналния баланс. Има благоприятен ефект при мъже със сексуални смущения от съдов и психогенен произход. Възстановява невромедиаторите и действа на съдовите рецептори. Води до по-добра и продължителна ерекция.


Препоръчителен прием: 1-2 капсули дневно на гладно. Не приемайте 6-8 часа преди сън.


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Потребители закупили този продукт са купили също: