ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Turanabol (100x10mg) TN Pharma

Turanabol (100x10mg) TN Pharma Покажи в цял размер

Американски Туранабол TN Pharma за всички, които предпочитат безкомпромисно качество и висок клас анаболни стимуланти. Туринабол TN гарантира феноменални резултати!  Turanabol дава сила, намалява мазнините и изгражда качествени и изразени мускули.Той съчетава в действието си най-доброто между Анавар и Дианабол (Methandienone)

Повече детайли

ABV0405

89,00 лв

Намалена цена!

-10,00 лв

99,00 лв

  • Производител: TN Pharma, USA
  • Опаковка: 100 таблетки х 10mg.
  • Фармацевтично наименование: Chlorodehydromethyl Testosterone
 

Обща информация за Туранабол/Turinabol: 

Turanabol на американската фирма TN Pharma (Trusted Nutrients) гарантира феноменални резултати. 

Туранабол може да се окачестви като производно на Дианабола (Methandienone), но променената молекулна структура води до положителен баланс в характеристиките и действието му. Туринабол има значително по-ниска андрогенна активност в сравнение с Дианабола и значително по-добър баланс на анаболния спрямо андрогенния ефект. 


Действие: Той е 17-алфа алкилиран стероид. С Туранабол TN качването на мускулна маса няма да е така мощно, но ще бъде качествено. Не задържа вода и не ароматизира. Тези предимства на Туранабол осигуряват повече от твърдия вид на мускулатурата, който състезатели и бодибилдъри често наричат качествен мускул. Много атлети сравняват ефекта от употребата му с този на Анавар. Всъщност, Туранабол се различава от Дианабола единствено по 4-хлоро добавката. Именно 4-хлоро заместването прави Туранабола неподатлив на ароматизиране. Това е от изключителна полза за използващите го атлети и една от причините да бъде определян като “мекия Дианабол”.


Дозировка и прием: Оптималният прием na Turinabol TN е до 50мг. дневно или до 5 таблетки на ден. За разлика от анаболни стимуланти, този американски Туринабол не натоварва бъбреци и отделителна система- ще го установите по цвета на урината. Тurаnabol TN не води до задържане на вода, акне, гинекомастия дори и при близки до или максимални дози. Изследвания върху мъже атлети показват, че приемът на 50 мг. Turanabol TN дневно в рамките на 6 до 8 седмици не причинява странични ефекти.


Подобни продукти: Turanax (100x10mg), BioTech Labs;  

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.


 

Потребители закупили този продукт са купили също: