ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Lipovon-The Original 400mg

Lipovon-The Original 400mg Покажи в цял размер

Оригинален Липовон в опаковка от 30 капсули по 400мг. с нова визия, на същата цена. Предлагаме с гарантирано качество за нашите клиенти. Липовон е натурален продукт и стимулира отслабването особено в проблемните области. Революционно средство в борбата с наднорменото тегло!

Повече детайли

ABV0216

Наличност: Продукта вече не е наличен


Notify me when available

52,00 лв

Добави в количката
  • Производител: Lipovon Ltd., Mexico
  • Опаковка: 30 капсули х 400мг.
  • Фармацевтично наименование: Garcinia Kambodja; Hoodia Gordonii


Обща информация за Липовон/Lipovon:

Оригинален Липовон (Lipovon) в опаковка с нов етикет: перфектната фигура е постижима реалност за всеки. Всяка капсула съдържа Худия Гордони Екстракт (20:1)-350мг. и Гарциния Камбоджа Екстракт-50mg. За по-голяма сигурност Lipovon Mexico изработи и вгради в етикета на Липовон холограма за идентичност. На него са изобразени буквите “ LP MEXICO”. Холограмата е кръгла и е вградена в етикета, т.е. не може да се отлепи.

Само оригиналният Липовон действа истински и изгарянето на мазнините се случва точно в проблемните области: талия, ханш, бедра. Липовон е революционен продукт в борбата с наднорменото тегло! Липовон е напълно натурален продукт за лесно и бързо отслабване без мъчителни диети и тежки тренировки. 

Действие: Екстрактът от кактус Худия Гордони подтиска апетита. Екстрактът от Гарциния Камбоджа ускорява метаболизма и води до значителна загуба на телесно тегло като изгаря мазнините. Може да разчитате на отлични резултати за късо време и така да подобрите не само самочувствието си, но значително и качеството си на живот.


Дозировка: По една капсула на ден сутрин. Докато приемате Липовон трябва да пиете поне 2 литра течности на ден.

 

Отстъпки за количества:


3 опаковки- 135,00 BGN с безплатна доставка; 5 опаковки-215,00 BGN с безплатна доставка; 10 опаковки- 400,00 BGN с безплатна доставка. 


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти от хедъра на сайта.

Странични действия: Не приемайте повече от една капсула дневно-ефектът не е кумулативен.

  • Не се препоръчва при бременност и кърмене.
  • Не се препоръчва при хипертонично болни или при хора с каквито и да било заболявания на нервната система.
  • Не се препоръчва да пиете алкохол в прекомерни количества докато приемате Липовон.

 

Потребители закупили този продукт са купили също: