ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Т3 Трийодтиронин (Хормон на щитовидната жлеза)

Отново налично- гръцко аптечно Т3! Т3 е обозначението на Трийодтиронин (Triiodthyronin) или също Лиотиронин-хормон, който се произвежда по естествен път от щитовидната жлеза в човешкото тяло. Този медикамент се предпочита от културисти и атлети като ефикасно средство за намаляване на мазнините. Сега вече  с нова визия- в по-голяма кутия! 

 

Повече детайли

ABV0219

Наличност: Продукта вече не е наличен


Notify me when available

23,00 лв

Добави в количката
  • Производител: Uni-Pharma, Greece
  • Опаковка: 30 таблетки х 25mg.
  • Фармацевтично наименование: T3 Liothyronine sodium

 

Обща информация за Т3- хормон на щитовидната жлеза/Трийодтиронин:

Отново налично гръцко аптечно Т3: в нова опаковка!

Т3 е обозначението на Трийодтиронин (Triiodthyronin) или Лиотиронин-хормон, който се произвежда по естествен път от щитовидната жлеза в човешкото тяло. Лиотиронин натрий е Л-изомер на трийодтиронина (Т3), вид тироиден хормон.T3 увеличава базалния метаболитен обмен и по този начин увеличава телесната консумация на кислород и енергия. Базалният метаболитен обмен e минималното калорично изискване, за да се поддържа живота на човека. Т3 участва в повечето тъкани на човешкото тяло.


Действие: Този медикамент се предпочита от културисти и атлети като ефикасно средство за намаляване на мазнините. В този аспект медикаментът безспорно е много резултатен, но е необходимо особено внимание и максимална дисциплина при използването му. Защото както при всички останали хормони, когато се приема отвън, т.е. на таблетки, особено за по-дълго време, организмът се повлиява при собственото производство на хормона. Понякога е възможно да се стигне до необратими последствия. На практика, макар и в много редки случаи, това може да означава доживотна външна зависимост от Т3. Важно е, особено при по-продължителната му употреба, да се правят паузи, за да може организмът и щитовидната жлеза да се възстановят.    


Подобни продукти: Tiromel (T3)-AbdiIbrahim;


Странични действия: Заради неговите сериозни последствия за човешкото здраве, Т3 не трябва да се приема от начинаещи или потребители, които не са наясно с неговото действие. Препоръчваме консултация с лекар преди да започнете с приема му.

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Потребители закупили този продукт са купили също: