ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Tostrex 2% female (Testosterone gel)

Tostrex 2% female (Testosterone gel) Покажи в цял размер

Tostrex 2% е американски гел за кожно нанасяне TN Pharma, подходящ за жени. Ако чувствате, че сте с понижена жизнена енергия и либидо, депресивно настроение и липса на желание, Тострекс ще повиши Вашия тонус, настроение и енергия. Използва се за отслабване и против целулит, с локално приложение. 

Повече детайли

ABV0412

85,00 лв

  • Производител: TN Pharma, USA
  • Опаковка: 100 ml многодозов флакон 
  • Фармацевтично наименование: Testosterone Gel 
 

Обща информация за Tostrex 2% /Testosterone gel:

Tostrex 2% на американската фирма TN Pharma (Trusted Nutrients) е тестостерон гел за локално, кожно приложение. НА ПРОМОЦИЯ! Тострекс е най-нова разработка на Tn-Pharma и се използва при понижени нива на тестостерон (хормонален дисбаланс). Симптомите  са обикновено понижена жизнена енергия и либидо, депресивно настроение и липса на желание. Тострекс ще повиши Вашия тонус, настроение и енергия. Тострекс е решението за Вашите необясними оплаквания от безсъние и болки в стави и мускули. След 3 дни ще забравите депресията. 


Действие на Тострекс 2% (Тестостерон гел): Използва се и за целево отслабване в определени части на тялото и против целулит.

Области на локално приложение: коремна област, вътрешна страна на бедрата, рамене, горна част на ръце (трицепс). За локална, външна употреба. Tostrex 2% ефективно бори целулита. Гелът се нанася лесно и попива бързо.

 

Дозировка: Тострекс 2% може да се използва ежедневно от 20мг до 40мг или до две натискания с помпичката. Препоръчва се да се прилага сутрин, след като тялото се подсуши добре след душа с хавлиена кърпа. Много е важно след намазването, ръцете веднага да се измиват със сапун и вода! 

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти. 

Странични ефекти на Тострекс 2%: не са известни. Не нарушава собствения хормонален баланс. 

Да се пази от деца и директна слънчева светлина. 


Потребители закупили този продукт са купили също: