ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Tostrex 4% gel (Androgel)

Tostrex 4% gel (Androgel) Покажи в цял размер

Tostrex или Androgel, представлява тестостерон гел за кожно нанасяне на американската компания TN Pharma. Използва се при понижени нива на тестостерон при мъже и жени над 35 год. В резултат се радвате на повишен тонус, настроение и енергия. Използва се и за отслабване и орелефяване с локално приложение. 

Повече детайли

ABV0411

95,00 лв

Намалена цена!

-25,00 лв

120,00 лв

  • Производител: TN Pharma, USA
  • Опаковка: 100 ml многодозов флакон 
  • Фармацевтично наименование: Testosterone Base
 

Обща информация за Tostrex/Testosterone gel/Androgel: 

Tostrex (Тестостерон гел) или Андрогел на американската фирма TN Pharma (Trusted Nutrients) е иновативен продукт за локално, външно приложение. Тострекс е революционна разработка на Tn-Pharma и се използва както от мъже така и от жени над 35 год. Тострекс е решението за Вашите необясними оплаквания от безсъние и болки в стави и мускули. В резултат ще се радвате на повишен тонус, настроение и енергия. След 3 дни ще забравите депресиите. 


Действие на Тострекс (Тестостерон гел): Използва се и за целево отслабване в определeни области. Области на приложение: корем, вътрешна страна на бедрата, рамене, горна част на ръце (трицепс). За локална, външна употреба. Tostrex ефективно бори целулита.  Гелът се нанася лесно и попива бързо.


Дозировка: Тострекс гел или Андрогел е използва ежедневно от 40 мг до 80мг или до две натискания с помпичката. Препоръчва се да се прилага сутрин, след като тялото се подсуши добре след душа с хавлиена кърпа. Много е важно след намазването, ръцете веднага да се измиват със сапун и вода! 

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Странични ефекти на Тострекс (Тестогел): не са известни. Потребители закупили този продукт са купили също: