ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

AQUA Panic 80 капсули (Екстракт от бреза)

АКВА Паник е хранителна добавка на билкова основа. Съдържа екстракт от брезови листа, която подпомага функциите на бъбреците и отделителната система, ускорява изхвърлянето на течности, бори целулита и спомага загубата на тегло.

Повече детайли

ABV0269

29,90 лв

  • Производител: Prevent Pharma Ltd., Bulgaria
  • Опаковка: 80 капсули (8 блистера х 10 капсули)
  • Фармацевтично наименование: Extract Folium Betulae-0,400g.

 

Обща информация за АКВА Паник:

АQUA Panic е натурална, висококачествена спортна добавка на билкова основа, 100% естествен диуретик. Аква Паник подпомага бъбречната функция и отделителната система, намалява отоците както от сърдечно-съдов така и от бъбречен характер. Аква Паник е отличен антиоксидант. Здравословните му свойства са неизброими и умело кореспондират със съдържашите се в него 0,05% етерични масла, сапонини, дъбилни вещества до 10%, витамин С и никотинова киселина. Флавоноидните съединения са част от голямата група на фитонутриентите като например хиперозид, апигенин, кемпферол, които също се нареждат в списъка на здравословните акценти на Аква Паник. Една от активните съставки, Хиперозидът, доказано притежава мощни клетъчно-защитни свойства срещу оксидативния стрес. Той неутрализира натрупалите се вътрешно-клетъчни свободни радикали и подобрява антиоксидантната ензимна активност.

 

Действие: Аква Паник стимулира кръвообращението, ускорява отделянето на течности като не нарушава минералния баланс на организма. Предотвратява неприятнoто задържане на вода под кожата, което е основната причина за образуването и развитието на целулит. Повишава пропускливостта на капилярите и подпомага елиминарането на отпадните метаболити. По този начин в мастната тъкан се създават конкретни условия за по-скоростно разграждане и евакуиране на мазнините от упоритите мастни депа.

Аква Паник има и високо ценено антибактериално действие, облекчава болката, предпазва организма от различни видове възпаления, инфекции и интоксикации. 


Дозировка: Дневен прием-2 пъти по 2 капсули (сутрин и следобед), приети с достатъчно количество вода 30 мин. преди хранене! Нощен прием-1 капсула вечер преди лягане.


Противопоказания: Не се препоръчва употребата от бременни и деца!

Да се съхранява на сухо и защитено от директна слънчева светклина място, при стайна температура под 25°C.


За допълнителна информация, консултация или поръчка, моля използвайте посочения телефонен номер, скайп или формата за контакти!

Потребители закупили този продукт са купили също: