ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Cypionate (250mg/ml) Canadian Pharmaceuticals

Cypionate (250mg/ml) Canadian Pharmaceuticals Покажи в цял размер

Cypionate (Testosterone Cypionate) на Canadian Pharmaceuticals или „тестостеронът на Шампионите“ представлява флакон от 10мл. разтвор тестостерон ципионат за мускулно приложение. Cypionate е в концентрация от 250мг. в 1мл. За професионални спортисти.

Повече детайли

ABV0152

79,90 лв

  • Производител: Canadian Pharmaceuticals
  • Опаковка: 10ml x 250mg/ml
  • Фармацевтично наименование:  Testosterone cypionate

 

Обща информация за Тестостерон ципионат 250: 

Ципионат 250 (Testosterone Cypionate) на Canadian Pharmaceuticals в многодозов флакон от 10мл. за мускулно приложение в концентрация от 250мг. тестостерон ципионат в 1 мл. Тестостерон Ципионат се използва от атлети, които искат за кратко време да изградят много мускулна сила и маса. Не случайно се счита за „тестостерона на Шампионите“.


Действие: Ципионат е бавен тестостерон, с много силно андрогенно и силно анаболно действие. След мускулното инжектиране на ципионата, следва бавно, за около 7-8 дни пълно усвояване от организма. Тестостерон ципионатът се разгражда на тестостерон и мастни киселини, при което основно активно вещество е така полученият тестостерон. На Ципионата залагат масово спортуващите и културистите в САЩ. В Европа по-широко се използва Енантата. И двата тестостерона обаче са подобни в действието си, защото принадлежат към средноверижните тестостерон естери.

 

Стероидни схеми: 

Testosterone Cypionate принадлежи към стероидите, които значително ускоряват възстановяването на организма и скъсяват много времето на суперкомпенсация. Това позволява на много спортисти и културисти да намалят почивките между тренировките. Ципионат често се комбинира с други стероиди като Нандролон (Дека дураболин), Анаполон, познат и като Анадрол (Oxymetholone) или Метан (Methandienone,Methandrostenolone). Антикатаболни субстанции като Кленбутерол (Clenbuterol hydrochloride) или Eфедрин също се препоръчват като комбинация.

 

За въпроси, консултации и поръчки, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

 

 

Потребители закупили този продукт са купили също: