ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Propionat (100mg/ml Testosterone) Canadian Pharma

Propionat (100mg/ml Testosterone) Canadian Pharma Покажи в цял размер

Пропионат 100 на Canadian Pharmaceuticals е феноменален Тестостерон за интрамускулно приложение. За професионални спортисти, на топ цена! 

Повече детайли

ABV0153

59,90 лв

  • Производител: Canadian Pharmaceuticals
  • Опаковка: 10ml. флакон (100mg/ml)
  • Фармацевтично наименование: Testosterone propionate

 

Обща информация за Testosterone Propionat/Тестостерон пропионат:

Propionat на Canadian Pharmaceuticals действа бързо и безотказно. Ще се радвате на феноменални резултати още след третия прием. Както всички форми на тестостерон, и този бързодействащ естер не прави изключение: приемът му дава мощно натрупване на мускулна маса и сила. 


Действие: Този канадски Тестостерон пропионат ускорява и засилва мускулния растеж и подпомага всички спортуващи да надминат естествената граница на собствените си физически възможности. 


Прием: Оптималните дози за приложение на Пропионат 100 без сериозен риск за здравето Ви са по 100мг. всеки втори ден. 


Стероидни схеми:  Класическата комбинация е Пропионат с Metastenol (Methandienone), Аnapolon 50 (Oxymetholone) или Дека Дураболин 250 (Nandrolone decanoate) за качване на мускулна маса в основен стероиден цикъл.


В цикли за релеф се съчетава оптимално със Стромба (Stanozolol), Примоболан (Methenolone enanthate) или Анавар (Oxandrolone). 

 

Странични действия: Както и при другите тестострон естери, съществува опасност от предозиране, което би причинило сериозни урологични проблеми. Страничните му действия са същите като при другите тестострон естери. Но се смята за най-меката форма на препарата поради факта, че нивата му в организма могат да бъдат регулирани за няколко дни и по този начин, разбира се, по-добре контролирани. Използването на тестостерон стимулиращи лекарства като Pregnyl 5000 IU и/или Clomid (Clomiphene citrate) e желателно, за да се избегне постстероидния крах. Тестостерон пропионат се смята за най-традиционно и широко използван стероид на световния пазар за спортни добавки.

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

 

Потребители закупили този продукт са купили също: