ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Trenbolone Enanthate (200mg/ml) MaxPharm

Trenbolone Enanthate (200mg/ml) MaxPharm Покажи в цял размер

Канадски Тренболон енантат на MaxPharm с фармацевтично качество, за феноменални резултати. Тренболон придава изключителна твърдост и релефност на мускулите, увеличава неимоверно силата и намалява ефективно мастните депа. "Кралят на стероидите"на конкурентна цена! 

Повече детайли

ABV0148

99,00 лв

  • Производител: MaxPharm, Canada
  • Опаковка: 10ml флакон (200mg/ml)
  • Фармацевтично наименование: Trenbolone enanthate

 

Обща информация за канадски Тренболон Енантат/MaxPharm:

Канадски Тренболон Е (Тrenbolone Enanthate) на фармацевтичната фирма MaxPharm е разтворен в сусамово масло за многократно мускулно приложение. Естерът Енантат осигурява върхово освобождаване на стероида през първите няколко дни след инжекцията, последвани от постепенно намаляване на насищането до пълното му изчистване в рамките на около 2 седмици. На практика тренболон енантат се прилага по-често за мускулен прираст, докато по време на диета (при чистене) и в предсъстезателна подготовка се предпочита по-бързо действащия естер тренболон ацетат.


Тренболон е безумно силен анаболен стероид, който ще Ви помогне килограм по килограм да качите чиста мускулна маса за рекордно късо време. Повишава азотния прием в организма, подобрява синтеза на протеин и силовото Ви ниво, така че в предсъстезателна фаза да изглеждате напомпан и същевременно супер дефиниран.


Действие: Тренболон Е е взаимозаменяем с Параболана (Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate)  като и двата препарата осигуряват мощно натрупване на чиста мускулна маса. То е съпроводено в повечето случаи с по-голяма мускулна твърдост и релефност, увеличаване на силата и намаляване на мастните депа. За разлика от Нандролон, Тренболонът има двойни връзки на 9-та и 11-та позиция, които блокират ароматизирането, увеличават потенциала му за свързване с андрогенните рецептори и забавят обработката му в организма. Това го прави по-мощен и в андрогенно и в анаболно отношение от изходния Нандролон, а енантатният естер при 17-бета хидроксилната група в тренабола забавя  освобождаването на активното вещество от мястото на инжекцията.


Дозировка: Препоръчваме приема на трен енантат да е от 1ml (200mg) до 3ml (600mg) седмично.  Тренболон не ароматизира. 

 

Странични ефекти: При самостоятелния прием на тренболон не се наблюдават странични действия, типични за естроген съединенията като задържане на вода, обусловени от естрогена натрупване на мазнини, повишено кръвно налягане или гинекомастия.


Подобни продукти: Trenabol 200, TN-Pharma; 


За въпроси, консултация или поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти. 

Повече за Тренболон може да научите тук. 

 

Потребители закупили този продукт са купили също: