ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Trenbolone Enanthate (200mg/ml) MaxPharm

Trenbolone Enanthate (200mg/ml) MaxPharm Покажи в цял размер

Канадски Тренболон енантат на MaxPharm с фармацевтично качество, за феноменални резултати. Тренболон придава изключителна твърдост и релеф на мускулите, ще увеличи ефективно силата Ви и ще намали ефективно мастните депа. "Кралят на стероидите"- само сега- на конкурентна цена! 

Повече детайли

ABV0148

99,00 лв

  • Производител: MaxPharm, Canada
  • Опаковка: 10ml флакон (200mg/ml)
  • Фармацевтично наименование: Trenbolone enanthate

 

Обща информация за канадски Тренболон Енантат/MaxPharm:

Канадски Тренболон Е (Тrenbolone Enanthate) на фармацевтичната фирма MaxPharm е разтворен в сусамово масло за многократно мускулно приложение. Естерът Енантат осигурява върхово освобождаване на стероида през първите няколко дни след инжекцията, последвани от постепенно намаляване на насищането до пълното му изчистване в рамките на около 2 седмици.В практиката се наблюдава, че тренболон енантат се прилага по-често с цел мускулен прираст, докато по врем на диета (при чистене) и в предсъстезателна подготовка се предпочита по-бързо действащия естер тренболон ацетат.

 

Тренболон е безумно силен анаболен стероид, който ще Ви помогне килограм по килограм да качите чиста мускулна маса за рекордно късо време. Повишава азотния прием в организма, подобрява синтеза на протеин и силовото Ви ниво, така че в предсъстезателна фаза да изглеждате напомпан и същевременно супер дефиниран.


Действие: Тренболон Е е взаимозаменяем с Параболана (Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate)  като и двата препарата осигуряват мощно натрупване на чиста мускулна маса. То е съпроводено в повечето случаи с по-голяма мускулна твърдост и релефност, увеличаване на силата и намаляване на мастните депа. За разлика от Нандролон, Тренболонът има двойни връзки на 9-та и 11-та позиция, които блокират ароматизирането, увеличават потенциала му за свързване с андрогенните рецептори и забавят обработката му в организма. Това го прави по-мощен и в андрогенно и в анаболно отношение от изходния Нандролон, а енантатният естер при 17-бета хидроксилната група в тренабола забавя  освобождаването на активното вещество от мястото на инжекцията.


Дозировка: Препоръчваме приема на трен енантат да е от порядъка на 1ml (200mg) do 3ml. (600mg) седмично.  

Тренболон не ароматизира.


Странични ефекти: Поради факта, че тренболон не се превръща в естроген, при неговия самостоятелен прием не се наблюдават странични действия, типични за естроген съединенията като задържане на вода, обусловени от естрогена натрупване на мазнини, повишено кръвно налягане или гинекомастия. 


Подобни продукти: Trenabol 200, TN-Pharma; 


За въпроси, консултация или поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти. 

Повече за Тренболон може да научите тук. 

 

Потребители закупили този продукт са купили също: