ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Anapolon (Anadrol 50x50mg) Canadian Pharma

Anapolon (Anadrol 50x50mg) Canadian Pharma Покажи в цял размер

Анаполон, познат и като Анадрол 50 е отличен стимулант на Canadian Pharmaceuticals и се препоръчва за употреба на професионални спортисти. Anapolon с активно вещество Оксиметолон е най-ефективният анаболен стероид за мускулна маса и сила. За професионални спортисти, ТОП цена! 

Повече детайли

ABV0133

114,90 лв

  • Производител: Canadian Pharmaceuticals
  • Опаковка: 50 таблетки x 50mg.
  • Фармацевтично наименование: Oxymetholone
 

Обща информация за Анаполон/Anadrol 50: 

Канадски Анаполон, познат и под търговското име Анадрол 50, на препоръчителна цена за зимен сезон 2021! 

Aктивната съставка на Anapolon - Oксиметолон - е бил развит и въведен на пазара от фирмата Синтекс през 60-те години на 20-ти век. 

Прилаган е основно при лечение на анемия, тъй като действащото вещество Оксиметолон притежава способността да увеличава броя на червените кръвни телца. Производството на този препарат е преустановено 1993г. от страна на Синтекс, тъй като нови, по-ефективни вещества се доказват като по-добри в лечението на анемия. През 1998г. фармацевтичната фирма Унимед възобновява производството и търговията на Оксиметолон, тъй като той се доказва като ефективно средство за повишаване на теглото при болни от СПИН, които страдат от драстична загуба на сили и тегло.

 

Действие:
Oxymetholone увеличава броя на червените кръвни телца. Така мускулите приемат повече кислород. Това повишава издръжливостта и вдига нивото на тренировка. Дори след няколко тежки серии все още имате сили и енергия. Анаполон е много подходящ за основен стероиден цикъл, за качване на мускулна маса и сила. Предимство е, че активната съставка Оксиметолон подтиска в по-малка степен собственото производството на тестостерон отколкото повечето стероиди. Заради повишеното задържане на вода в организма той „смазва“ ставите като от една страна това увеличава силата, от друга – атлети с болки в тях тренират безболезнено.

 

Дозировка: Обичайният прием за размер и сила е от 1/2 до 3 таблетки или от 25 до 150 мг. дневно в рамките на цикъл от 4 до 6 седмици. Ако тежите над 100 кг., дозата е максимално 150мг, но за не повече от 3 седмици. По-дълги цикли не са препоръчителни заради силната му хепатоксичност, а и трябва да се вземат антиестрогени като Кломифен цитрат (Serpafar).

 

Препоръки и стероидни схеми: Анаполон не е стероид за начинаещи и трябва да се използва от бодибилдъри, достигнали определено развитие или с опит при по-слаби стероиди. Най-често се комбинира с Анавар (Oxandrolone), Параболан (Trenbolone), Дека-дураболин (Nandrolone decanoat) и Примоболан (Methenolone enanthate).

 

Ако сте по-податливи към странични ефекти, приемайте анаполон самостоятелно. силват. Популярна практика сред професионалистите е след спирането му е да се продължи с Тестостерон енантат или Сустанон.


За въпроси, консултации и поръчки, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

 

Странични ефекти:
Тъй като е хепатоксичен, трябва да се използва с протектори за черния дроб, особено когато се приема за по-дълъг период. Тъй като насища бързо рецепторите, качването на маса скоро след приема му рязко спада и тогава или трябва да се увеличи дозата, което не е желателно с оглед хепатоксичните му свойства, или да се приема продукти като Кломифен цитрат или Serpafar. Приемът на тестостеронно сти­мулиращи съставки като Кломифен е задължителен за поддържане хормоналното производство в тестисите. След спирането му връща­нето на нормалните функции на тялото става в рамките няколко месеца.

 

 

 


 

 

 

Потребители закупили този продукт са купили също: