ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Tribulus+Sildenafil+Tadalafil (MaxPharm)

Tribulus+Sildenafil+Tadalafil  (MaxPharm) Покажи в цял размер

Канадски Трибулус е фармацевтичен продукт със синергичен ефект-най-доброто средство за тонус и потентност на пазара за секс стимуланти в момента! Трибулус MaxPharm e микс от три мощни съставки-трибестан (Tribulus terrestris), силденафил и тадалфил, които ще ви осигурят сила и енергия за по-дълги и качествени тренировки. ТОП цена!

 

Повече детайли

ABV0435

69,90 лв

  • Производител: MaxPharm, Canada
  • Опаковка: 50 таблетки
  • Фармацевтично наименование: Tribulus terrestris 400mg

                                                                Sildenafil 25mg

                                                                Tadalfil 10mg

 

Обща информация за канадски Трибулус/MaxPharm:

Канадският Трибулус е фармацевтичен продукт със синергичен ефект-най-доброто средство за тонус и потентност на пазара за стимуланти в момента! Той представлява микс от три мощни съставки - Трибестан (Tribulus terrestris), силденафил и тадалфил, които ще ви осигурят сила и енергия за по-продължителни и качествени тренировки.

 

Действие: Трите съставки на канадския Tрибулус са изключително прецизно дозирани: 

1. Tribulus Terrestris в концентрация от 400мг е мощен тестостерон стимулант, усилва либидото и сексуалното желание, увеличава сексуалната издръжливост. Трибестан се използва против импотентност и хормонален дисбаланс. Oказва положителен ефект върху спермогенезата като подпомага производството и качеството на семенната течност. Една от основните спортни добавки, подходящи за професионални атлети и любители. 

2. Tadalafil (Циалис) е сред най-успешните секс стимуланти за мъжка ерекция на пазара. Тадалафил ви дава безотказна сигурност да достигнете и задържите ерекцията си по-дълго време. Този секс стимулант принадлежи към групата на ензимните инхибитори. След сексуална стимулация, Тадалафил усилва притока на кръв към пениса и позволява на кръвоносните съдове там да се разширят. Резулатите са подобрена еректилна функция. Важно е да се знае, че Циалис не действа ако няма сексуална стимулация.

3. Sildenafil (Виагра) е изпитано средство, което работи безотказно за мъжкото здраве и самочувствие вече над 10години. Съдържащият се в таблетките силденафил започва да действа от 10 до 15мин. след прием. Той ще Ви помогне да овладеете преждевременната еякулация и да задържате ерекцията, да повишите сексуалните си способности и либидото. 

 

Прием и дозировка: Препоръчва се приема на Трибулус по 2 таблетки дневно. 

За трениращи: една таблетка, 1 час преди тренировка.

За стимулация и енергия: да се приема 1 час преди полов акт до 2 таблетки. 


Странични ефекти: Този канадски Трибулус не повишава кръвното налягане!  Известно е, че Трибестан и Тадалафил (Циалис) могат да се приемат от хора, които имат проблеми с кръвното. Не трябва да се приема алкохол и мазна храна.  

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.  

 

 


Потребители закупили този продукт са купили също: