ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Turanax (Turinabol 100x10mg) Biotech Labs

Turanax (Turinabol 100x10mg) Biotech Labs Покажи в цял размер

Turanax на Biotech Labs в опаковка от 100 таблетки по 10mg. е анаболен продукт с отлично качество и добри отзиви от клиенти. Популярното име на този продукт е Туринабол. Той съчетава в действието си най-доброто между Анавар и Данабол (Methandienone)Не ароматизира. 

Повече детайли

ABV0324

79,90 лв

  • Производител: Biotech Labs, Beijing
  • Опаковка: 100 tabs х 10mg.
  • Фармацевтично наименование: 4-Chlordehydromethyltestosterone

 

Обща информация за Turanax/Туринабол: 

Турaнакс на Биотеч Лабс с популярно наименование Туринабол е отличен продукт и един от най-качествените стероиди на българския пазар.

Този орален анаболен медикамент може да се характеризира като производно на Метандиенона/Данабола, но променената молекулна структура води до положителни разлика в негова полза. Туринаболът е със значително по-ниска андрогенна активност в сравнение с Дианабола и значително по-добър баланс на анаболния спрямо андрогенния ефект.

 

Действие: Turinax се определя за мнозина като най-доброто от комбинацията между Анавар (Oxandrolone) и Метандиенон/Danabol. Той е 17-алфа алкилиран стероид. С Туранабол качването на мускулна маса няма да е така мощно, но ще бъде качествено. Не задържа вода и не ароматизира. Тези предимства на Туранабола осигуряват повече от твърдия вид на мускулатурата, който състезатели и бодибилдъри често наричат качествен мускул. Много атлети сравняват ефекта от употребата му с този на Анавара. Всъщност, Туранаболът се различава от Дианабола единствено от 4-хлоро добавката. Именно 4-хлоро заместването прави Туранабола неподатлив на ароматизиране. Това е от изключителна полза за използващите го атлети и една от причините да бъде определян като “мекия Дианабол”.

 

Дозировка и странични ефекти: Оптималният прием е 20 до 40мг. дневно или от 2 до 4 таблетки дневно. При превишени дози за продължително време става токсичен за черния дроб. Приемът му не води до ароматизация като задържане на вода, акне, гинекомастия дори и при близки до или максимални дози. Две изследвания върху мъже атлети показват, че приемът на 10 мг. Туранакс дневно в рамките на 6 седмици не причинява значителни странични ефекти.

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.


Потребители закупили този продукт са купили също: