ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Oxymetholone (20x50mg) Sirius Pharm

Оксиметолон на фармацевтичния производител Sirius Pharm, популярен като Анаполон или Анадрол 50, е най-силният анаболен стероид. Изключително подходящ за пауърлифтъри, културисти и фитнес ентусиасти. Таблетките са с швейцарско качество и гарантирано действие!

Повече детайли

ABV0305

52,00 лв

Прозиводител: Sirius Pharm, Switzerland

Опаковка: 20 таблетки x 50mg

Фармацевтично наименование: Oxymetholone


Обща информация за Оксиметолон/Анаполон/Анадрол 50:

Оксиметолон е името на активното вещество в един от най-силните продукти за основен стероиден цикъл в спорта. По-известен и популярен като Анаполон или Анадрол 50, той намира своите почитатели в средите на културисти, пауърлифтъри и тежкоатлети от всички спортове. Основното му предимство е, че подтиска в най-малка степен собственото производство на тестостерон. Оксиметолонът води до известно задържане на вода в организма- ефект на всички стимуланти за мускулна маса и сила- и смазва ставите, така че атлети с оплаквания могат да тренират безболезнено.


Действие: Оксиметолонът увеличава броя на червените кръвни телца и по този начин мускулите приемат повече кислород. Това повишава издръжливостта и интензивността на тренировката, така че дори след няколко тежки серии  запазва Вашите сили и енергия. Анадролът е много подходящ за основен стероиден цикъл когато целите покачване на мускулна маса.Тъй като бързо насища клетъчните рецептори, качването на мускулна маса относително скоро започва да спада и тогава трябва да увеличите дозата на прием. Другият вариант е да комбинирате с други стероиди. 

 

Стероидни схеми и дозировка: Най-често се комбинира с Анавар (Oxandrolone), Параболан (Trenbolone)Дека Дураболин (Nandrolone decanoate) и Примоболан (Methenolone enanthate). Ако сте по-податливи към странични ефекти, приемайте Оксиметолон самостоятелно. Комбинацията с Тестостерон например не е препоръчителна, защото и двата стимуланта са силно андрогенни и при комбинирането им страничните ефекти се усилват. Популярна практика сред професионалистите е след спирането му да се продължи с Тестостерон енантат или Сустанон 250. Много разпространена е комбинацията с Параболан/Тренболон и Сустамед/Sustanon.

Обичайният прием за размер и сила е от 1/2 до 3 таблетки (от 25 до 150 мг) дневно в рамките на цикъл от 4 до 6 седмици. Ако тежите над 100кг., дозировката е около 150 мг, но за не повече от 3 седмици. Имайте предвид, че при прием на 3 таблетки черният дроб обработва приблизително еквивалента на 30 таблетки метан. По-дълги цикли не са за препоръчване заради силната му хепатоксичност, а и трябва да се вземат антиестрогени като Clomiphene или Nolvadex.


За въпроси, консултации и поръчка, моля звъннете на 0890 324 193 или използвайте skype или формата за контакти.

Странични ефекти на Оксиметолон: Този стероид не се препоръчва на начинаещи билдъри и трябва да се използва от билдери, достигнали определено развитие или с опит с по-слаби стероиди. Не е подходящ за по-възрастни културисти, тъй като те са по-чувствителни към страничните му ефекти и вероятността от увреждания на черния дроб или рак на простатата се увели­чава. Активното вещество Оксиметолон оказва подтискащ ефект върху хипоталамуса, което може да намали или напълно да спре производст­вото на гонадотропния хормон. Затова приемът на тестостерон-сти­мулиращи съставки като Кломифен цитрат е абсолютно задължителен за поддържане хормоналното производство в тестисите. След спирането му връща­нето на нормалните функции на организма става в рамките няколко месеца.както 

 


Потребители закупили този продукт са купили също: