ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Pure Nutrition Carni-X 1000

Pure Nutrition Carni-X 1000 Покажи в цял размер

Pure Nutrition Carni-X 1000 е течен Л-Карнитин на известния американски производител на хранителни и спортни добавки.Спомага изгарянето на подкожните мазнини,за стегната и спортна фигура и ефективни тренировки.

Повече детайли

ABV0197

35,00 лв

  • Производител: Pure Nutrition, USA
  • Опаковка: 500ml.
  • Вкус: Череша

 

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ за L-carnitin: 

Л-Карнитин е химично съединение на две аминокиселини Л-Лизин и Л-Метионин. Играе рещаваща роля при обмяната на веществата.  При позитивен или негативен стрес човешкият организъм се нуждае от аминокиселините Лизин и Метионин за противодействие. L-Carnitine играе роля на рецепторна молекула за активирани мастни киселини, които пренася към клeтъчната течност (цитозол) и насочва към клетъчните органели като митохондриите. Изпълнява тази функция във взаимодействието с Коензим А. Дълговерижните мастни киселини могат само свързани с Л-Карнитин да бъдат транспортирани към мембраните на митохондриите, където се окисляват и произвеждат енергия.

Черният дроб често не може да произведе достатъчно Л-карнитин. При някои хора производството на Л-Карнитин не функционира или работи в недостатъчна степен вследствие на генетично обусловено нарушение в обмяната на веществата. Повишена потребност от Л-карнитин имат и спортистите, които тренират повече от 60 мин. като например триатлонисти, маратонци, колоездачи, плувци и футболисти. Л-карнитинът е много използвана добавка, която повишава издръжливостта и жизнеността. Тя се използва и за изгаряне на мазнините, повишаване на енергията, и подобряване на устойчивостта към мускулната умора. Л-карнитинът помага и за мускулното изграждане. Той е добър помощник по време на диета, тъй като намалява чувството на глад и слабост.

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.


Потребители закупили този продукт са купили също: