ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Turinabol (100х10mg) Canadian Pharmaceuticals

Turinabol на Canadian Pharmaceuticals гарантира изключителни резултати! Канадският туринабол дава сила, намалява мазнините и изгражда качествени и изразени мускули. Този анаболен стероид на таблетки е производно на Дианабол/Metastenol, но не задържа вода и не ароматизира. За професионални спортисти.

Повече детайли

ABV0154

89,90 лв

  • Производител: Canadian Pharmaceuticals
  • Опаковка: 100 таблетки x 10mg
  • Фармацевтично наименование: 4-Chlorodehydromethyltestosterone

 

Обща информация за Туринабол:

Туринабол на Canadian Pharmaceuticals за мнозина се определя като най-доброто от комбинацията между Анавар (Oxandrolone) и Дианабол (Metastenol)Представете си да приемате Метандиенон, но да не задържате вода. Turinabol е 17-алфа алкилиран стероид. 


Действие: С канадския Туринабол качването на мускулна маса няма да е така мощно, но ще бъде качествено. Не задържа вода и не ароматизира. Тези предимства на Туринабол осигуряват повече от твърдия вид на мускулатурата, който културисти и бодибилдъри често наричат качествен мускул. Много атлети сравняват ефекта от употребата му с този на Анавар. Всъщност, Туринабол се различава от Дианабола единствено по 4-хлоро добавката. Именно 4-хлоро заместването прави Туринабола неподатлив на ароматизиране. Това е от изключителна полза за използващите го атлети и една от причините да бъде определян като “мекия Дианабол”. Оралният Туринабол има много по-ниска андрогенна активност в сравнение с Дианабола, но по-добър баланс на анаболния спрямо андрогенния ефект. 

 

Дозировка: Оптималният прием на оралния Туринабол е от 2 до 4 таблетки дневно. При високи дози става токсичен за черния дроб.


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Странични ефекти: Приемът на туринабол му не води до естрогенни странични ефекти като задържане на вода, поява на акне, гинекомастия дори и при близки до или максимални дози. 


Потребители закупили този продукт са купили също: