ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Dianabol (LipThai) 100x10mg

Dianabol (LipThai) 100x10mg Покажи в цял размер

Дианабол (Метан) на ЛипТай е един от най-добрите продукти на пазара за последните години. Този мощен анаболен стероид е отличен избор за всички, които целят основно покачване на мускулна маса и сила.

Повече детайли

ABV0132

35,00 лв

  • Производител: Lip Thai Co., Thailand
  • Опаковка: 100 таблетки х 10mg.
  • Фармацевтично наименование: Methandienone

Обща информация за Дианабол/Метандиенон:

Дианабол, популярен като Метан е най-силният анаболен стероид за основен стероиден цикъл след Анаполон  (Oxymetholone). Свойствата, които притежава този препарат за сериозно увеличаване на мускулната маса и сила, го правят незаменим за бодибилдърите. Dianabol е значително по-активен от същото количество Тестостерон. В резултат, протеновият синтез се увеличава значително и това води до по-бързото нарастване на мускулна тъкан.


Действие: Както почти всички стероиди, и Метанът е производно на тестостерона и проявява мощен анаболен и силен андрогенен ефект. Той съдейства за сериозното нарастване на мускулната Ви маса и сила. Метандиенон е значително по-активен от еквивалентно количество тестостерон, което води до по-бързото увеличаване на мускулна тъкан. При подходящ хранителен режим, т.е. достатъчен прием на калории и белтъчини, стимулира протеиновия синтез и повишава апетита. Така че с интензивни тренировки и достатъчно почивка, "порастването" Ви на мускули е гарантирано.

 

Стероидни схеми и прием: Дианабол се комбинира отлично с Дека Дураболин (Nandrolone decanoate) до 200 мг. седмично и Тестовис TN или Testoviron TN (Testosterone enanthate) в  зависимост от теглото Ви между 250 и 500 мг. седмично.

 

Дозировка: Оптималният дневен прием е от 25 до 30мг. дневно. При дозировки над 50мг. започва да проявява и нежеланите си странични действия като се завишава и водната задръжка. Много добър вариант за комбинация с Дианабол е приемът на Нандролон деканоат (Дека) от 200 мг. на седмица и Тестостерон от 250 до 500мг. на седмица в зависимост от теглото Ви, Вашето общо състояние и тренировъчен режим. Тъй като стероидните рецептори бързо привикват към метандиенон, употребата му над 6 седмици е безмислена.

 

Странични ефекти: Важно е да се знае, че приемът на Дианабол свързан и със значително задържане на вода в тъканите, което е резултат от процеса на ароматаза. Т.е. повишават се естрогенните нива в организма. Затова в края на всеки цикъл е задъжителен приемът на протектори като Прегнил 1500 единици (HCG-Human choriongonadotropin), Прегнил 5000 единици или Кломифен цитрат (търговско наименование Серпафар).


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.


Потребители закупили този продукт са купили също: