ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Stanozolol (100х10mg) Estopharma

Stanozolol (100х10mg) Estopharma Покажи в цял размер

Стромба на Естофарма в кутия със 100 таблетки Станозолол по 10мг. Новата Стромба се предлага отново с високо качество. Изгражда плътна и качествена мускулатура без да задържа излишна подкожна вода. Гарантирани резултати.

Повече детайли

ABV0130

Наличност: Продукта вече не е наличен


Notify me when available

45,00 лв

Добави в количката
  • Производител: Estopharma, Estonia
  • Опаковка: 100 таблетки x 10mg.
  • Фармацевтично наименование: Stanozolol 
 

Обща информация за Стромба/Станозолол:

Новата серия Стромба на ЕСТОФАРМА- с високо качество и гарантиран произход! 

Този анаболен стероид е познат на всички заинтересовани и спортисти под търговското наименование Стромба или Винстрол на таблетки. Стана известен на Олимпийските игри 1988г. след като канадският спринтьор Бен Джонсън бе уличен в непозволената му употреба. Станозолол на Естофарма се предлага с отлично съотношение цена-качество. Този стимулант за спортисти е високо ценен и до ден днешен именно поради дорбите си анаболни свойства и ниска токсичност за организма като цяло. 

 

Действие: Стромбата проявява слаба андрогенна активност и не ароматизира.Тя изгражда плътна и качествена мускулатура без да задържа излишна подкожна вода. Това го прави страхотен стероид за “изчистващи” цикли, когато водната задръжка трябва да е минимална, да се губят излишни мазнини като същевременно запазва мукулната маса.

Дозировка и стероидни схеми: Приема се от 30мг. до 70мг. всеки ден. Често се комбинира с други стероиди в зависимост от желания резултат. В цикли за релеф се комбинира с Параболан (Trenbolone hexa), Мастерон (Drostanolone propionate) или Болденон/Eqiupoise (Boldenone undecylenate)Такива комбинации помагат за сепарацията и по-"нацепения" вид на мускулатурата, толкова търсена от културистите. Обикновено за маса се изпозва с по-силен андроген като Тестостерон (Testo propionate), Анадрол 50 (Oxymetholone) или Дека Дураболин (Nandrolone decanoate). Тук Винстрол ще балансира цикъла като дава добър анаболен ефект с по-слаба естрогенна активност отколкото самостоятелният прием на тези стероиди.


За въпроси, консултации и поръчкa, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Повече за Станозолол ще научите тук.

Потребители закупили този продукт са купили също: